Scroll Top

UCL: Juventus – Real Madrid – ennakko

Gamblers UCL mestareiden liiga mestarien

Torinolainen Juventus on selvinnyt Champions Liigassa neljän parhaan joukkoon ensi kertaa sitten vuoden 2003. Juuri neljännen perättäisen kerran Italian mestaruuden voittaneella Juventuksella on halu palata Euroopan huipulle.

Hyvän arpaonnen takia Juventus ei ole vielä kunnolliseen testiin juotunut. Puolustuspeli on kyllä toiminut vallan mainiosti, sillä Juventus on päästänyt Champions Liigassa vain 5 maalia 10 ottelussaan.

Normaalisti kolmen alakerralla pelaaja Juventus joutuu tänään koville hallitsevaa mestaria Real Madridia vastaan. Juventukselta puuttuu loukkaantumisen takia keskikentän tähtipelaaja Paul Pogba. Muut Juventuksen osalta sivussa olijat ovat Martin Caceres, Kwadwo Asamoah ja Rubinho.

Real Madrid on saapunut Torinoon ilman Karim Benzemaa ja Luka Modricia. Gareth Bale on vielä hieman toipilaana loukkaantumisestaan, mutta kuitenkin pelikuntoinen. Real Madridin joukkueesta löytyy maailmanluokan korvaajat poissaolojen tilalle vuoren varmasti.

Real Madrid tulee hakemaan ahnaasti tärkeää vierasmaalia, mutta muuten luvassa on tiukka ja vähämaalinen ottelu. Kaksiosainen ottelusarja näkyy varmasti joukkueiden otteissa tiettynä varoivaisuutena.

Real Madridin ”Tasapeli- DNB” -kohteen kerroin on hyvin maukas. Tuulennopeita Los Blancosin kärkiä on vaikea 3 topparilla pitää kurissa. Toppareiden hikinen ilta hyvin todennäköisesti maalin tuottaa ja miksei se jopa voittoon asti riitä. Tasapeli näissä ensimmäisissä osaotteluissa on ollut yleinen trendi.

 

Uefa Champions League
Kello 21:45

Juventus – Real Madrid

Real Madrid –  Draw no bet @ 2.04 Unibet

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.