Scroll Top

ENNAKKO: City vs ManU, ManU:lle tarjolla Suomen kovin kerroin!

Gamblers valioliiga

Valioliigassa pelataan sunnuntaina todellinen huippuottelu, kun Manchester City ja Manchester United kohtaavat kauden ensimmäisessä paikallisderbyssä. Viime kauden kahdessa kohtaamisessa voitot menivät tasan yksi-yksi, kun molemmat voittivat toisensa kertaalleen vieraissa.

Ennakkoasetelmat otteluun

Manchester City

Viime kauden mestari Manchester City on ollut tälläkin kaudella äärimmäisen vahva ja joukkue johtaa tälläkin hetkellä Valioliigaa ennen Chelseaa ja Liverpoolia. Joukkue ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä peliäkään eikä tasapelejä ole kertynyt kuin kaksi, joten joukkue lähtee suurena suosikkina sunnuntain derbyyn. Lisäksi joukkue on ollut todella vahva kotona eikä se ole kokenut vielä yhtään pistemenestystä kotipeleissään. Kuuden kotiottelun saldo on murskaava kuusi ottelua kuusi voittoa maalieron ollessa 24-3, joten joukkueen itseluottamus on ainakin vankalla pohjalla juuri paikallisderbyn alla.

City pelasi edellisen ottelun keskiviikkona, kun se murskasi Mestareiden liigassa ukrainalaisen Shakhtar Donetskin maalein 6-0. Joukkueen pelaajista erityisen vahvassa vireessä oli brasilialaishyökkääjä Gabriel Jesus, joka viimeisteli ottelussa hattutempun. City oli myös edellisessä liigaottelussa todella hurjassa iskussa viime sunnuntaina, kun joukkue murjoi kotonaan Southamptonin maalein 6-1, joten City on tehnyt kahteen viime peliin hurjat 12 maalia, joten joukkueen hyökkäys on tällä hetkellä pelottavan vahvassa iskussa. Gabriel Jesuksen ohella hyökkäyksessä on loistanut kokenut Sergio Aguero, joka on tehnyt Valioliigassa 11 ottelussa seitsemän maalia, jolla mies johtaa myös liigan maalipörssiä. Lisäksi esiin pitää nostaa David Silva, joka pelaa jälleen todella vahvaa kautta ja mies onkin ollut isossa roolissa Cityn keskikentällä. Silvan panos erityisesti hyökkäyssuuntaan on joukkueelle iso ja hän pystyy pelinrakentelun lisäksi tekemään kohtalaisen hyvin myös maaleja, josta osoituksena tällä kaudella tehdyt kolme liigamaalia.

Embed from Getty Images

 

Manchester United

Manchester United on saanut tämän kauden aikana todella paljon kritiikkiä pelaamisestaan, mutta viime viikkoina joukkueen vire on ollut selvästi ylöspäin. Vaikka ManU onkin tällä hetkellä Valioliigassa vasta sijalla seitsemän niin eroa esimerkiksi viimeiseen Mestareiden liiga-paikkaan on vain neljä pistettä. Lisäksi joukkueella on Valioliigassa alla neljä peräkkäistä tappiotonta ottelua, joista se on voittanut kolme. Keskiviikkona joukkue sai rutkasti lisää itseluottamusta, kun se haki Mestareiden liigassa todella arvokkaan 2-1 vierasvoiton Juventuksesta.

ManU:n päävalmentaja Jose Mourinho on saanut rutkasti kritiikkiä joukkueen pelityylistä, mutta viime aikaiset tulokset ovat antaneet miehelle työrauhaa. Joukkueen otteet lähtivät nousuun lokakuun alussa pelatusta Newcastle matsista, jossa United nousi käsittämättömästi 2-0 tappiosta 3-2 voittoon, kun se teki kolme maalia viimeisen 20 minuutin aikana. Tuo ottelu herätti pelaajat viimeistään tähän kauteen eikä joukkue ole hävinnyt tuon kamppailun jälkeen kuin yhden ottelun ja sekin tuli Mestareiden liigassa kivenkovalle Juventukselle. Toki joukkue lähtee paikallisotteluun selvänä altavastaajana, mutta pitää kuitenkin muistaa, että ManU haki viime kaudella 3-2 vierasvoiton Citystä vaikka oli kamppailussa jo kaksi-nolla tappiolla.

United pelaajista esiin pitää nostaa viime aikoina huippuotteita esittänyt ranskalaishyökkääjä Anthony Martial, joka on jo pitkään hakenut avauskokoonpanon paikkaa joukkueesta ja ainakin toistaiseksi mies on sen itselleen hankkinut ja täysin ansaitusti. Martialin nousukiito alkoi kuuluisasta Newcastle -ottelusta, jossa hän onnistui tekemään kauden avausmaalinsa Valioliigassa ja tuo ottelu mukaan laskettuna ranskalainen on tehnyt neljään viimeiseen liigapeliin yhteensä viisi maalia, jolla hän on noussut joukkueen sisäisen maalipörssin kärkeen ohi loukkaantuneena olevan tähtihyökkääjä Romelu Lukakun. Jos ja kun Martial aloittaa huomenna avauksessa, olisi ranskalaisella oiva paikka näyttää, että hän pystyy tekemään maaleja myös isoissa otteluissa

Embed from Getty Images

 

Geemedia ja 888sport laativat yhteistyössä tarjouksen, josta on vaikea kieltäytyä; KOROTETUT KERTOIMET! 

Alla näet ottelun kertoimet ja säännöt ja kyllä, kaikki näkemäsi on totta! Ei muuta kuin KLIKKAA KUVAA JA VALITSE KOHDE! Huomaa, että rekisteröityessäsi ja lyödessäsi vetoa näet NORMAALIT kertoimet, mutta mahdollinen voittosi maksetaan BOOSTATUILLA KERTOIMILLA! 

1) Rekisteröidy käyttäjäksi klikkaamalla kuvaa! 

2) Talleta ja veikkaa jompaakumpaa joukkuetta voittajaksi ennen kuin ottelu alkaa! 

3) Mikäli voitat, saat voittosi korotetun kertoimen kera tilillesi! Et näe korotettua kerrointa lyödessäsi vetoa, näet sen vain tililläsi bonusosiossa voitettuasi! 

KLIKKAA KUVAA JA OSALLISTU

 

 

EHDOT JA SÄÄNNÖT 

– Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, jotka rekisteröityvät Suomesta ja kyseisen linkin kautta. Nykyiset 888sport-asiakkaat eivät ole oikeutettuja tähän kampanjaan.
– Tarjousaika on voimassa 11.11.2018 kello 18:30 asti. Kaikki vedot, jotka tehdään Cityn ja Unitedin välisen ottelun alkamisen jälkeen, maksetaan takaisin normaaleilla kertoimilla.

PARANNETUT KERTOIMET

– Maksimipanos parannetuille kertoimille on 5€. Kaikki tämän yli menevät summat maksetaan takaisin normaaleilla kertoimilla.
– Vain ensimmäinen veto, joka on suoritettu rekisteröinnin jälkeen, koskee tätä tarjousta.
– Vain sinkku-vedot kelpaavat: yhdistelmiä, ilmaisia vetoja ja live-vetoja ei lasketa kampanjaan. Väärinkäsitysten välttämiseksi: Live-panos katsotaan sijoitetuksi heti tapahtuman alkamisen jälkeen.
– Virheellisiä vedonlyöntejä ja Cash-Out -vetoja ei lasketa tähän tarjoukseen.
– Parannetut kertoimet voivat muuttua.
– Lisävoitot hyvitetään ilmaisten vetokuponkien muodossa.
– Ilmaisvetokupongit hyvitetään oikeutetuille tileille 12.11.2018 (pyydämme ymmärrystä, mikäli odottamattomista syistä viivästystä tulee jopa 72 tuntia).
– Ilmaisvetokupongit on rajoitettu 20 € / seteli. Jos esimerkiksi asiakas voittaa 63€ arvoisesti ilmaisia vetoja, heitä hyvitetään seuraavasti: 3x 20€ ja 1x 3€.
– Ilmaisvetokupongit päättyvät seitsemän päivän jälkeen.
– Vapaita panosvetoja ei hyvitetä.
– Vapaita bonuksia ei voi lunastaa kaksisuuntaisilla panoksilla tai yhdistelmillä.
– Ilmaisvetokupongit on käytettävä kokonaan. Niitä ei voida käyttää asettamalla useita pienempiä vetoja.
– Vapaita bonuksia ei voi yhdistää oikean rahan vetoihin.
– Jäsenen panosrajoitukset koskevat myös ilmaisia panoksia.

Ei muuta kuin pelaamaan, TÄÄLTÄ!

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.