Scroll Top

Jalkapallo – HJK ja RoPS tulessa Eurooppa-liigan karsinnoissa

Gamblers Eurooppa-liiga

Suomalaisjoukkueet HJK ja RoPS ovat Eurooppa-liigan karsinnoissa tulessa torstaina. HJK kohtaa kotonaan Helsingissä PFC Beroen ja RoPS matkustaa Kroatiaan, jossa kohtaa NK Lokomotiva Zagrebin. Suomalaisilla on hyvät saumat jatkoon molemmissa pareissa, koska niin HJK kuin RoPS pelasivat ensimmäisissä osissa 1-1 tasapelit.

Ennakkoasetelmat HJK – PFC Beroe

HJK lähtee toiseen osa-otteluun hyvästä tilanteesta, koska avausottelu päättyi 1-1 tasapeliin. Alfredo Morelosin tekemä vierasmaali voi osoittautua vielä todella arvokkaaksi tässä otteluparissa.  HJK pelasi vieraskentällä hyvän ja tasapainoisen pelin eikä antanut kotijoukkue Beroelle juuri maalipaikkoja. Beroe ei kotipelissä juuri ihmeitä esittänyt, joten jännä nähdä miten joukkue avaa peliään toisessa osassa, koska joukkueen on pakko tehdä vähintään yksi vierasmaali.

Mika Lehkosuo lepuutti avainpelaajia sunnuntain Ilves ottelussa, mutta terveystilanne on tällä hetkellä joukkueessa todella hyvä. HJK:n pitkäaikainen toive toteutui, kun Anthony Annan palasi kokoonpanoon pitkän loukkaantumisen jälkeen. Annan oli sunnuntain Ilves ottelussa jo avauskokoonpanossa. HJK tulee varmasti hyökkäämään enemmän kuin avausottelussa ja pitämään palloa. Tärkein asia on kuitenkin pitää oma maali puhtaana, koska HJK:lle riittää maaliton tasapeli jatkopaikkaan.

Embed from Getty Images

 

Ennakkoasetelmat Lokomotiva – RoPS

RoPS pelasi avausottelun 1-1 tasapeliin Lokomotivaa vastaan ja tarvitsee vierasmaalin Kroatiassa. RoPS pelasi kotona hyvän ottelun ja pystyi haastaan kovan kroatialaisjoukkueen. Lokomotiva lähtee selvänä suosikkina toiseen osa-otteluun, mutta kaikki on kuitenkin auki tässä otteluparissa. RoPS on pelannut viime aikoina todella hyvin niin pelillisesti kuin tuoksellisesti, joten itseluottamus on joukkueessa varmasti ihan tapissa. Lisäksi joukkueen sielu Antti Okkonen pelasi sunnuntaina FC Lahtea vastaan ensimmäisen pelin avauskokoonpanossa loukkaantumisen jälkeen.

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.