Scroll Top

Jalkapallo – Veikkausliigassa isot panokset

Veikkausliiga palaa perjantaina maaottelutauolta ja ohjelmassa on tiivis kuuden ottelun kierros. Perjantaina pelataan todella isoista asioista sekä mestaruuden että häntäpään kannalta.

Mestaruuden kannalta isot panokset

Kierroksen ehkä mielenkiintoisin ottelu pelataan Helsingissä, jossa HJK isännöi sarjakärki IFK Mariehamnia. Ottelulla on valtavat panokset ja jompikumpi joukkue voi tehdä voitolla ratkaisevaa pesäeroa mestaruus taistelussa.

HJK lähtee illan kamppailuun valtavat paineet niskassaan. Joukkueen peli on tökkinyt viime aikoina pahasti, eikä joukkue ole voittanut neljästä viime pelistään kuin yhden. Klubi tarvitsee avainpelaajilta selvää tasonnostoa jos se mielii mestaruudesta vielä kamppailla.

Embed from Getty Images

Mariehamn lähtee perjantai-iltaan sarjan piikkipaikalta, mutta myös saarelaisten peli on ollut viime aikoina hakusessa. Joukkue pystyi edellisessä ottelussa voittamaan vain vaivoin sarjajumbo PK-35 Vantaan. Vaikka joukkueen peli onkin yskinyt on se silti äärettömän vaikea voittaa, joten illan kamppailusta on lupa odottaa tasokasta ottelua.

Jatkaako SJK vahvaa menoaan??

SJK puolestaan kohtaa kotonaan FC Lahden ja joukkue pystyy voitolla lyömään painetta kärkikaksikolle. Kesä-heinäkuussa näytti vielä vahvasti siltä, että SJK ei taistele edes mitaleista, mutta hyvä syysvire on nostanut joukkueen jo lähellä kärkeä. SJK lähtee Lahti kamppailuun neljän ottelun voittoputkessa ja joukkue on tällä hetkellä tulikuuma, joten ei olisi ihme jos Seinäjoella juhlittaisiin kauden päätteeksi mestaruutta.

Embed from Getty Images

Tampereella pelataan isoista asioista

Kuka olisi ennen kautta uskonut, että kun Ilves ja HIFK kohtaavat lokakuussa taistelee Ilves mestaruudesta ja HIFK sarjassa säilymisestä. Jarkko Wiss on saanut joukkueen pelaamaan todella yhtenäisesti ja tämä on myös näkynyt tuloksissa. Ilves lähtee loppukauteen todella hyvistä asemista ja joukkue taistelee tosissaan mitalista ja miksei, jopa mestaruudesta.

HIFK taistelee tosissaan sarjassa säilymisestä ja eroa karsijan paikalla olevaan Interiin on kaksi pistettä. Antti Muurinen on saanut joukkueen pelaamaan hyvää futista ja tämä on näkynyt myös tuloksissa. Perjantain ottelusta olisi hyvä saada pisteitä, sillä joukkueen loppuohjelma on Interiä selvästi kovempi.

Embed from Getty Images

Turussa pelataan elämästä ja kuolemasta

Turussa kohtaavat kotijoukkue Inter sekä PS Kemi. Kemi aloitti kauden todella väkevästi, mutta kesän ja syksyn edetessä joukkue on valahtanut sarjan häntäpäähän. Perjantain ottelulla on lappilaisten kannalta isot panokset, sillä voitolla Kemi pystyy käytännössä varmistamaan sarjapaikkansa.

Embed from Getty Images

Interin kausi on ollut todella vaikea, mutta Shefki Kuqin tulo päävalmentajaksi on selvästi piristänyt joukkuetta. Edellisessä ottelussa joukkue haki äärettömän tärkeän vierasvoiton Kuopiosta ja samanlaista pelaamista odotetaan myös perjantain ottelusta.  Njazi Kuqi on ollut isossa roolissa joukkueessa ja vastannut melkein yksinään joukkueen maalinteosta. Miehen maalivainua tarivtaan myös  loppukaudesta mikäli inter mielii sarjapaikkansa säilyttää. Interin loppuohjelma on häntäpään joukkueista helpoin, joten joukkuella on vielä kaikki omissa käsissään.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.