Mestarien Liigassa runsasmaalinen ilta – Brittiseuroilta vahvat esitykset

Gamblers UCL mestareiden liiga mestarien

Mestarien Liigassa pelattiin tiistai-iltana E-H lohkojen kolmannen kierroksen otteluita. Illan kahdeksassa ottelussa tehtiin runsaasti maaleja kaikkiaan 31.

Illan mielenkiintoisimpia otteluita oli H-lohkon kärkimatsi Real Madrid-Tottenham. Ottelun maalit nähtiin ensimmäisellä puoliajalla. Tottenham siirtyi puolen tunnin kohdalla johtoon, kun pallo kimposi Real-puolustaja Raphael Varanesta omaan maaliin. Juuri ennen taukoa Cristiano Ronaldo toi Madridilaiset tasoihin rangaistuspotkusta. Toisella puoliajalla molemmilla oli paikkoja lisätä maalimäärää, mutta ottelu päättyi 1-1 tasapeliin, joka kelpasi varmasti vierasjoukkue Tottenhamille.

F-lohkossa kärkijoukkue Manchester City kohtasi kotikentällä Napolin. City aloitti ottelun totutun vahvasti mentyään jo 15 minuutissa 2-0 johtoon Raheem Sterlingin ja Gabriel Jesusin maaleilla. Napoli pääsi peliin paremmin mukaan matsin edetessä ja sai vielä ensimmäisen puoliajan loppupuoliskolla pilkun. Vieraiden harmiksi Dries Mertensin vedon torjui Man City molari Ederson. Toisella puoliajalla Napoli sai toisen rangaistuspotkun, josta Amadou Diawara osui. Sen lähemmäksi vieraat eivät kuitenkaan päässeet ja Manchester City vei voiton luvuin 2-1.

Illan maalirikkaimat ottelut nähtiin E-lohkossa. Liverpool otti Sloveniassa Mariborista 7-0 murskavoiton. Vierasjoukkueesta Roberto Firmino ja Mohamed Salah tekivät kaksi maalia. Lohkon toisessa ottelussa Spartak Moskova nappasi 5-1 kotivoiton Sevillasta.

Muissa otteluissa Besiktas jatkoi vahvaa menoaan ottamalla 2-1 vierasvoiton AS Monacosta, Shakhtar Donetsk kaatoi samoin lukemin Feyenoordin, RB Leipzig voitti 3-2 Porton ja APOEL venyi illan suurimpaan yllätykseen 1-1 tasapelillään Dortmundista.

Huomenna ohjelmassa on A-D lohkojen otteluita.

Illan otteluiden tulokset

Maribor – Liverpool  0-7 (0-4)

4 min 0-1  Firmino

13 min 0-2  Coutinho

20 min 0-3  Salah

40 min 0-4  Salah

54 min 0-5  Firmino

86 min 0-6  Oxlade-Chamberlain

90 min 0-7  Alexander-Arnoldt

Spartak Moskova – Sevilla  5-1 (1-1)

17 min 1-0  Promes

30 min 1-1  Kjaer

58 min 2-1  Melgarejo

67 min 3-1  Glushakov

74 min 4-1  Adriano

90 min 5-1  Promes

Feyenoord – Shakhtar Donetsk  1-2 (1-1)

7 min 1-0  Berghuis

24 min 1-1  Bernard

54 min 1-2  Bernard

75 min  Rakitskiy, punainen kortti

Manchester City – Napoli  2-1 (2-0)

9 min 1-0  Sterling

13 min 2-0  Gabriel Jesus

73 min 2-1  Diawara, rp

AS Monaco – Besiktas  1-2 (1-1)

30 min 1-0  Falcao

34 min 1-1  Tosun

54 min 1-2  Tosun

RB Leipzig – Porto  3-2 (3-2)

8 min 1-0  Orban

18 min 1-1  Aboubakar

37 min 2-1  Forsberg

40 min 3-1  Augusti

44 min 3-2  Marcano

APOEL – Dortmund  1-1 (0-0)

62 min 1-0  Pote

67 min 1-1  Sokratis

Real Madrid – Tottenham  1-1 (1-1)

28 min 0-1  Varane, oma maali

43 min 1-1  Cristiano Ronaldo, rp