Arsenal FA Cupin välieriin

Arsenal raivasi tiensä Englannin FA Cupin välieriin. Arsenal kukisti maanantaisessa puolivälierissä vieraissa Manchester Unitedin lukemin 2-1 (1-1).

Arsenalin avausmaalista vastasi 25. minuutilla Nacho Monreal. Alex Oxlade-Chamberlain tarjoili laidalle vapaaksi unohdetulle Monrealille nappisyötön, ja laukaus upposi ManU:n verkkoon tolpan juuresta. ManU:n tasoitti vain neljä minuuttia myöhemmin: Angel Di Marian tarkka keskitys löysi Wayne Rooneyn pilkun tuntumasta, ja Rooney puski 1-1 -osuman Arsenal-puolustuksen välistä.

Arsenalin sankariksi nousi tunnin kohdalla Danny Welbeck. ManU-puolustuksen syöttövirhe taaksepäin keskialueella kävi kalliiksi. ManU-vahti David de Gea tuli maaliltaan pitkälle vastaan, muttei saanut palloa haltuunsa. Welbeck ehti nopeasti väliin ja nosti tyhjään maaliin 2-1 -voittomaalin. ManU:n kiri tyssäsi 77. minuutilla. Di Maria nykäisi suutuspäissään tuomarin paitaa filmaamisesta tulleen keltaisen kortin jälkeen ja hänen ulosajo sekoitti ManU:n pakkaa entisestään, mutta helpotti puolestaan Arsenalin viimeisten minuuttien pelaamista.