Scroll Top

Otteluennakko: El Clasico Barcelona – Real Madrid

El clasico

Tänä iltana klo 21.30 alkaa yksi futismaailman suurimmista ja hienoimmista klassikko-otteluista, El Clasico Barcelona-Real Madrid. Ottelu pelataan Barcelonan kotistadionilla Camp Noulla. Kauden aikaisempi ottelu Marraskuussa Madridissa päättyi Barcan murskavoittoon 4-0. Pystyykö Real antamaan paremman vastuksen Barcalle?

Sarjassa kolmantena oleva vierasjoukkue Real Madrid on pelannut paremmin ja viihdyttävämmin Zidanen aikana, mitä Benitezin aikana. Voittoja ja maaleja on tullut urakalla ja joukkueen supertähti Cristiano Ronaldo viihtyy paremmin Madridissa, mitä Benitezin aikana. Realin kova hyökkäyskolmikko Benzema, CR ja Bale tai kuten sanotaan BBC on ollut tälläkin kaudella hyvä, vaikka Balella ja Benzemalla on ollut pieniä vaivoja. Real on mukana myös Mestarien Liigassa, jossa se kohtaa keskiviikkona Wolfsburgin. Real on ollut kotona todella hyvä, mutta vieraissa on ollut vaikeampaa, joten tänään on odotettavissa vaikea peli.

La Ligaa varsin selkeästi johtava Barcelona on ollut koko kauden hurjassa vireessä MSN:n(Messi, Suarez ja Neymar) johdolla ja jos se voittaa tänään, niin se alkaa pian varmistaa mestaruutensa. Kyseinen kolmikko tekee lähes joka matsissa maaleja, joten odotettavissa on että tekevät tänäänkin. Barca ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä yhtään kotimatsia ja koko sarjassakin on tullut vain kaksi tappiota, joten sen perusteella Barca lähtee pienenä suosikkina otteluun. Barcelona on odotetusti vielä mukana Mestarien Liigassa, jossa se kohtaa Atletico Madridin jo tiistaina.

Arvio

Illan ottelun avauskokoonpanoista ei ole vielä tietoa, mutta jännä on nähdä lähtevätkö joukkueet parhaalla mahdollisella, sillä molemmilla on ensi viikolla tärkeät UCL ottelut ja aiemmin viikolla oli maaotteluita, joissa oli mukana moni molempien joukkueiden pelaajia. On jännä nähdä kumpi hyökkäyskolmikosta MSN vai BBC on tänään parempi ja tehokkaampi.  Myös se kumman maalivahti Realilla todennäköisesti Navas ja Barcalla Bravo tai Ter Stegen on tolppien välissä parempi ja tekee isompia torjuntoja. Viime vuosina on nähty maalirikkaita otteluita, sillä kymmenessä viimeisimmässä La Liga kohtaamisessa on nähty vähintään kolme maalia, joten Geen arvio on se, että Barcelona voittaa ja tänään nähdä jälleen vähintään kolme maalia.

MISSÄ KATSOA? 

Unibet TV näyttää ottelun ilmaiseksi! 20€ riskitön veto ja kummallakin puoliajalla arvotaan 10 x 50€ ilmaista pelirahaa LIVE-betsanneiden kesken! Täältä mukaan ja katsomaan peliä http://bit.ly/1MXn0Ex

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.