Scroll Top

Jalkapallo – Eero Markkanen siirtyy Saksaan

Suomen jalkapallomaajoukkueen hyökkääjä Eero Markkasen ura jatkuu Saksassa. Mies siirtyy Saksan kakkosbundesliigassa pelaavaan SG Dynamo Dredeniin.

Embed from Getty Images

Markkanen siirtyy Saksaan ruotsalaisesta AIK:sta, jonne hän siirtyí syksyllä 2015. Dresden kiinnostui suomalaisesta tarkkailtuaan tätä Allsvenskanin otteluissa sekä europeleissä Zeljeznicaria vastaan.

–  Tämä on Eerolle todella loistava ja mielenkiintoinen mahdollisuus. Dresden oli alusta asti erittäin kiinnostunut ja asiat etenivät todella nopeasti, Markkasen asiainhoitaja Jonne Lindblom kertoi.

Markkanen on tehnyt tällä kaudella kaksi maalia Ruotsin pääsarjassa. Mies onnistui tekemään myös hattutempun Eurooppa-liigan karsinnoissa färsaarelaista KI:tä vastaan.

Markkasen siirtyminen Saksaan on tämän kauden kattava lainasiirto, jossa Dresdenillä on osto-optio. mikäli suomalainen onnistuu tämän kauden aikana.

Embed from Getty Images

Dresden sijoittui viime kaudella kakkosbundesliigassa viidenneksi ja se hakee tällä kaudella nousua Saksan Bundesliigaan. Joukkue menetti viime kauden ykkösykkinsä Akaki Gogian ja Stefan Kutschken kesän siirtomarkkinoilla, joten suomalaishyökkääjällä on hyvä tilaisuus näyttää kykynsä ja vakiinnuttaa sitä kautta paikkansa joukkueen avauskokoonpanossa.

Seuran on määrä rekisteröidä Markkanen jo tänään ennen kello 15 umpeutuvaa takarajaa. Se takaisi mahdollisuuden päästä kentälle maanantain sarjapelissä St. Paulia vastaan

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.