Scroll Top

Jalkapallon naisten MM-kisat – Brasilialla kovat panokset C-lohkon huippuottelussa

Illan huippuottelua Italia vs Brasilia

Naisten jalkapallon MM-kisoissa pelataan alkulohkon viimeisiä otteluita, joten nyt pelataan todella tärkeistä pisteitä. C-lohkossa on tänään todellinen huippuottelu, kun Brasilia ja Italia kohtaavat toisensa. Brasilialla on ottelussa valtavasti paineita, koska joukkue hävisi edellisessä kamppailussa Australialle, joten joukkue tarvitsee tänään voiton tai vähintään tasapelin, jotta se voi taistella jatkopaikasta. Tasapeli jättäisi Brasilian alkulohkossa aikavarmasti kolmanneksi, mutta neljä pistettä riittää suurella todennäköisyydellä jatkopaikkaan lohkokolmosten vertailussa.

Italian tilanne Brasilia otteluun lähdettäessä on hyvä. Maa on voittanut alkulohkon molemmat ottelunsa Australiaa sekä Jamaikaa vastaan, joten maan jatkopaikka on varma, joten Italia voi antaa halutessaan lepoaikaa muutamille avainpelaajille. Toki lohkovoitto olisi tärkeä pudotuspelejä ajatellen, mutta siihen saattaa riittää, jopa niukka tappio, koska Italian maaliero on varsin hyvä.

Embed from Getty Images

Onnistuuko Jamaika tekemään avausmaalinsa MM-turnauksessa ??

Lohkon toisessa ottelussa kohtaavat Australia ja Jamaika. Otteluun on vain yksi suosikki ja se on Australia, jonka pitäisi tämä kamppailu voittaa varsin helposti. Vaikka Jamaikalla onkin varsin hyvä maalivahti niin edellinen Italia kamppailu (tappio 0-5) osoitti ettei maan taso riitä  taistelemaan lohkon muita joukkueita vastaan. Australia oli ennakkoon tämän lohkon suosikki, joten sen tappio avausottelussa Italialla oli pienoinen yllätys. Joukkue kuitenkin kokosi rivinsä todella loistavasti ja edellisessä ottelussa se raapi hienon voiton kestosuosikki Brasiliasta. Voitto oli myös hieno osoitus Australian paineensietokyvystä, koska mikäli joukkue olisi hävinnyt Brasilialle olisi  jatkohaaveet myös todennäköisesti kuopattu. Mikäli joukkue pystyy tänään voittamaan on jatkopaikka samalla myös varma oli Australia lopulta lohkossa sitten ykkönen, kakkonen tai kolmas.

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.