Pääseekö Leicester juhlimaan mestaruutta?

Gamblers valioliiga

Sunnuntaina kello 16.05 lähtee käyntiin Manchester United-Leicester ottelu Old Traffordilla. Ottelussa riittää molemmilla panosta varsinkin Leicesterillä, jolla on mahdollisuus varmistaa historiallinen Valioliigamestaruus kaikkien yllätykseksi, jos voittavat ottelun.

Kauden alkaessa lähes kaikki arvioivat Leicesterin jäävän sarjan häntäpäähän ja putoavan sarjasta, mutta Ketut (seuran lempinimi) ovat pelanneet huikean kauden ollen sarjan kärjessä lähes alusta lähtien. Useat bookerit antoivat Leicesterin mestaruudelle jopa tuhansia kertoimia ja Bet365 piti Leicesterin nestaruutta koko liigan epätodennäköisimpänä. Joukkueen tehokaksikko Jamie Vardy ja Riyad Mahrez ovat paikutelleet urakalla maaleja, varsinkin Vardy, joka teki kauden alkupuoliskolla 11 peräkkäisessä ottelussa maalin, joka on ennätys. Heidän lisäksi joukkueen puolustus (topparipari Wes Morgan – Robert Huth) ja maalivahti Kasper Schmeichel, ManU-legenda Peterin poika ovat pitäneet vastustajat vähissä maalimäärissä ja monia muita onnistujia löytyy joukkueesta mm. keskikentän Danny Drinkwater ja N’Golo Kante.

http://gty.im/518875220

Valmentaja Claudio Ranieri on onnistunut pitämään joukkueen keskittymisen otteluissa eivätkä ole sokaistuneet tilanteesta. Ranierille tämä olisi pitkän valmennusuran ensimmäinen mestaruus. Leicesterin kotistadionilla King Power Stadionilla on ollut koko kauden ajan loistava tunnelma ja on nähty monta todella mielenkiintoista ja klassikoiksi noussutta ottelua mm. viimeisimpänä Leicester-West Ham, joka muistetaan huonosta tuomarista ja siitä että Ketut nousivat lisäajalla tasoihin pilkusta, joka oli varsin tärkeä piste.

Leicester on varmasti saanut uusia faneja kauden aikana maailmalta ja todennäköisesti Suomestakin. Eikä mikään ihme, ovat pelanneet paljon viihdyttäviä matseja. Leicesterissä pelataan ensi kaudella Mestarien Liigaa, joka on jo hieno juttu, mutta vielä olisi mahdollisuus saavuttaa hienompaa. Pääsevätkö Ketut sunnuntaina juhlimaan seurahistoriansa ensimmäistä Valioliigamestaruutta?

Leicesterin peleille on koko kauden annettu kertoimia, jotka ovat saaneet bookerit nuolemaan näppejään. Bet365 antaa Kettujen voitolle tulevaan peliin kertoimen 3.60, joka on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Huumassa pelaava joukkue tai urheilija on todella hankala vastustaja.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.