Scroll Top

Jalkapallo – Kuka voittaa Valioliigan maalipörssin tulevalla kaudella ??

Gamblers valioliiga

Valioliiga alkaa huomenna ja on aika ennakoida sekä pohtia ketkä pelaajat mahdollisesti taistelevat maalipörssin voitosta. Viime kaudella maalipörssin voitti Tottenhamin Harry Kane 29 osumallaan ja mies oli ykkönen myös kaudella 2015-2016. Maalipörssin kakkonen oli vielä viime kaudella Evertonissa pelannut Romelu Lukaku (24 maalia) ja kolmos paikalla sijoittui Arsenalin Alexis Sanchez (23 maalia). Tässä Geen ennakossa nostetaan maalipörssin voittajaehdokkaat esille ja myös mahdollisia yllättäjiä koitetaan kaivaa joukkueiden syövereistä.

Maalipörssin top 5 ehdokkaat

 

1 .  Harry Kane Tottenham

Harry Kane on ehdoton ykkönen voittamaan myös tällä kaudella Valioliigan maalipörssin. Mies on kolmen viime kauden aikana ollut kerran kakkonen ja voittanut maalipörssin kahdesti, joten miehen suoritus on takuuvarmaa kaudesta toiseen. Kane on tehnyt kolmen viime kauden aikana yhteensä hurjat 75 valioliigamaalia.

http://gty.im/826689236

 

2  Romelu Lukaku Manchester United

Romelu Lukaku siirtyi kesällä Evertonista Manchester Unitediin ja belgialainen onkin näyttänyt jo kesän harjoitusotteluissa, että mies tulee olemaan todella kovassa iskussa tämän kauden Valioliigassa. Miehen ura on ollut Englannissa nousujohteinen ja kahden edellisen kauden aikana mies teki Evertonin paidassa yhteensä 43 maalia, joten mistään turhasta kaverista ei todellakaan ole kyse.

http://gty.im/825893348

 

3. Alvaro Morata Chelsea

Alvaro Morata siirtyi kesällä Real Madridista Chelseaan ja mies tulee olemaan lontoolaisten ykköspyssyjä tulevalla kaudsella. Mies on osoittanut maalinteko potentiaalinsa niin Espanjan La Ligassa kuin Italian Serie A:ssa vaikka mitään hurjia maalimääriä mies ei ole vielä urallaan tehnyt. Pieniä kysymysmerkkejä on siinä miten mies sopeutuu Valioliigan pelityyliin, mutta jos mies pystyy alkuvaikeudet selättämään niin voi olla yllättävän korkealla maalipörssissä kauden päätteeksi.

http://gty.im/827210468

 

4. Sergio Aguero Manchester City

Sergio Agueron nimeä ei voi koskaan jättää pois laskuista, kun puhutaan maalipörssin voitosta. Mies ei ole pelannut viimeisen kolmen kauden aikana yhtenäkään vuonna täyttä 38 ottelun kautta niin silti , joka kausi mies on tehnyt yli 20 maalia. Kolmen viime kauden aikana Aguero on ollut lähes Harry Kane tahdissa ja tehnyt yhteensä 70 maalia Valioliigassa, joten eiköhän argentiinalaiselta nähdä tälläkin kaudella vakuuttavaa jälkeä Cityn hyökkäyksessä.

Embed from Getty Images

 

5. Alexandre Lacazette Arsenal

Alexandre Lacazette siirtyi täksi kaudeksi Valioliigaan Ranskan liigan Lyonista. Mies on paukuttanut hurjia maalimääriä Lyonissa ja viime kauden 28 maalia Ranskan liigassa osoittaa, että potentiaalia 26 -vuotiaassa ranskalaisessa kyllä on. Arsenalin hyökkäyspään hankinnat eivät ole viime vuosina loistaneet, joten olisiko Lacazette se pelaaja, josta Arsenal saisi uuden hyökkääjä suuruuden.

http://gty.im/826992914

 

Maalipörssin mahdolliset yllättäjät

Arsenalin Alexis Sanchez ei kuuluisi tälle yllättäjän listalla, mutta miehen kohdalla riippuu paljon siitä siirtyykö hän elokuun aikana mahdollisesti pois Valioliigasta. Lisäksi miehen pelikunto on arvoitus, koska Sanchez ei ole pelannut peliäkään sitten heinäkuun alun ja hän on ainakin sivussa valioliigan avauskierrokselta loukkantumisen takia.

Embed from Getty Images

West Hamin Javier Hernandez voi olla yksi tämän kauden positiivisia yllättäjiä, kun maalipörssin kärkisijoja ratkotaan. Mies pystyi pelaamaan Saksan Bundesliigassa kaksi tasapainoista kautta ja tällä kaudella miehelle on varmasti vastuuta luvassa, joten kaikki on vain miehestä itsestä kiinni tuleeko tästä kaudesta mahdollisesti läpimurtokausi Valioliigassa.

Embed from Getty Images

Christian Benteke pelasi Crystal Palacen paidassa hyvän viime kauden ja teki joukkueelle peräti 15 maalia Valioliigassa. Isokokoinen belgialainen on ollut urallaan tasainen noin kymmenen maalin mies, mutta viime kaudella hän otti selkeän askeleen urallaan eteenpäin.

Manchester Cityn brasilialaishyökkääjä Gabriel Jesus on nostettu monien papereissa kärkipelaajien joukkoon, mutta Geen ennakossa mies ei mahdu top viisi kerhoon vaan kuuluu mahdollisiin yllättäjiin. Viime kaudella Jesus ehti pelata Cityn paidassa kymmenen ottelua ja teki niissä komeat seitsemän maalia, mutta pidemmän ajan näytöt Euroopan kentiltä vielä puuttuvat. Mies voi olla tällä kaudella 20 maalin mies, mutta lähtökohtaisesti joukkuekaveri Sergio Aguero on Jesusta parempi suorittaja sekä viimeistelijä.

Tässä oli Geen oma ennakko siitä, ketkä pelaajat mahdollisesti taistelevat maalipörssin voitosta ja ketkä puolestaaan voivat mahdollisesti yllättää. Tuleva kausi sitten lopulta näyttää kuka on maalipörssin kuningas. Vaikka moni niitä yllätyksiä maalipörssissä haluaakin nähdä niin usein siellä kärjessä keikkuu ne tutut nimet kaudesta toiseen.

Ohessa vielä Bet365 kertoimet pelaajakohtaisesti

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.