Scroll Top

Veikkausliigan kärkikamppailu Helsingissä

Sonera Stadium Bolt Arena Telia 5G

Helsingissä aurinkoinen sää suosii jalkapallokansaa, kun Sonera Stadiumilla tänään yhteen ottavat sarjakärki HJK ja kolmantena majaileva SJK. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Seinäjoella 24. toukokuuta helsinkiläisten voittoon lukemin 2-1.

Ottelun lähtökohtana on se, että HJK ei ole hävinnyt yhtäkään ottelua vielä tällä kaudella kotikentällään ja SJK on onnistunut viidestä vierasottelustaan voittamaan ainoastaan kaksi, tosin sen lisäksi heillä on kaksi tasapeliä ja vain yksi tappio.

Sonera Stadiumilla pelaa tällä kaudella kaksi joukkuetta, HJK ja HIFK, mutta kumpikaan ei ole vielä peliäkään kotikentällä hävinnyt. Joukkueiden puhtaat kotisaldot kertovat karua kertomaa siitä, kuinka vaikea pelialusta Sonera Stadiumin uusi tekonurmi on.

Löytyykö sitten SJK:lta avaimet siihen, millä helsinkiläisjoukkueiden kotitaika murretaan? Seinäjokelaiset lähtevät hakemaan voittoa Mikhel Aksalu maalissa. Kentällä pelaavat Richard Dorman, Pavle Milosavljevic, Juho Lähde, Jussi Vasara, Wayne Brown, Ariel Nguekam, Zeljko Savic, Akseli Pelvas, Henri Aalto ja Mehmet Hetemaj.

HJK lähtee pitämään kotitaikaansa maalissa ruotsalaiskassari Daniel Örlund. Kentällä viilettävät Tapio Heikkilä, kapteeni Markus Heikkinen, HJK:n ja liigan maalipörssin ykkönen Demba Savage, Atomu Tanaka, Veli Lampi, Mike Havenaar, Sebastian Sorsa, Rasmus Schüller, Erfan Zeneli ja Guy Moussi.

Ottelu alkaa kello 18:30 Sonera Stadiumilla.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.