Scroll Top

Jalkapallo – Suomalaisjoukkueet tänään tulessa euro-otteluissa

Suomalaisjoukkueet ovat tänään tulessa jalkapallon Eurooppa liigan karsinnoissa. Parhaista lähtökohdista toisiin osaotteluihin lähtee KuPS, joka pystyi viime viikolla ottamaan hienon kotivoiton. Lisäksi RoPS:lla on myös hyvät mahdollisuudet jatkoon vaikka joukkue koki avausottelussa tappion Skotlannissa. Inter puolestaan lähtee niin kaukaa takamatkalta, että vain ihme voi viedä turkulaiset otteluparista jatkoon.

KuPS lähtee loistavasta tilanteesta Valko-Venäjälle

KuPS pelaa tänään toisen osaottelunsa Valko-Venäjällä Vitebskin vieraana. Otteluparia pidettiin ennakkoon todella tasaisena, mutta kuopiolaiset saivat luotua itsellään todella hyvät lähtökohdat toiseen osaotteluun, kun joukkue pystyi viime viikolla ottamaan avausottelusta todella makean voiton maalein 2-0. KuPS pystyi pelaamaan ensimmäisessä kohtaamisessa todella tasapainoista peliä ja mikä tärkeintä joukkue pystyi pitämään vastustajan nollilla, joka oli todella tärkeää lähdettäessä tämän päivän koitokseen.

KuPS lähtee tänään varmasti pitkälti puolustuksen kautta, mutta mikäli joukkue pystyy tekemään yhdenkin vierasmaalin näyttää jatkopaikka todella hyvältä. Hyökkäyksessä KuPS:n tärkein ase on viime aikoina tulikuumassa vireessä ollut brasilialainen Rangel. Mies on tehnyt juhannuksen jälkeen neljässä pelaamassaan ottelussa peräti viisi maalia, joten miehen vireeseen uskotaan paljon myös tänään.

Embed from Getty Images

Pystyykö RoPS ottamaan jatkopaikan ??

RoPS lähtee hakemaan jatkopaikkaa kotikentällä, kun joukkue kohtaa Rovaniemellä Aberdeenin. Rovaniemeläiset olivat Skotlannissa pelatussa avausottelussa täysin sillassa ja hävisivät kamppailun täysin ansaitusti maalein 2-1. Joukkue sai olla tyytyväinen ettei numerot olleet rumemmat, mutta onneksi maalivahti Antonio Reguero pelasi kamppailussa loistavasti. RoPS:n kannalta avausottelussa oli todella tärkeää myös se, että joukkue sai tehtyä lisäajalla todella tärkeän vierasmaalin, jonka johdosta sille riittää tänään jatkopaikkaan 1-0 kotivoitto.

Embed from Getty Images

Mikäli pohjoisen pojat haluavat jatkopaikan saavuttaa pitää joukkueen pelata huomattavasti parempaa pallollista peliä eikä tyhmiä huolimattomuusvirheitä saa tulla samalla tavalla kuten avausottelussa nähtiin. Lisäksi joukkueen pitää pystyä pelaamaan rohkeammin ylöspäin, koska mikäli joukkue joutuu ottamaan liikaa vastaan on hyökkäyksiin lähteminen syvältä omalta alueelta todella hankalaa.

 

Interin jatkohaaveet käytännössä menneet

FC Inter pelasi viime viikolla hyvän avauspuoliajan Tanskassa, mutta siihen ne ilonaiheet sitten loppuivatkin. Joukkue pystyi tekemään Bröndbyä vastaan tärkeän vierasmaalin ja tunnin pelin jälkeen ottelu oli vielä numeroissa 1-1. Tämän jälkeen kotijoukkue laittoi ison vaihteen silmään ja teki reilussa kymmenessä minuutissa kolme maalia ja voitti ottelun lopulta numeroin 4-1.

Interin tilanne tähän iltaan lähdettäessä on käytännössä toivoton, mutta joukkue voi silti lähteä hakemaan kotiottelusta hyvää tulosta sekä arvokasta voittoa. Interillä on tällä viikolla edessä myös todella tärkeä Veikkausliiga -ottelu Honkaa vastaan, joten mikäli joukkue pystyy ottelusta raapimaan hyvän tuloksen auttaa se varmasti myös valmistautumisessa  v-lopun kamppailuun.

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.