Scroll Top

Valioliigassa jättien taisto kun Arsenal ja Tottenham kohtaavat, MUKANA MEGAKERTOIMET!

Gamblers valioliiga

Sunnuntaina on jalkapallon ystäville todellinen herkkupala tarjolla, kun Arsenal ja Tottenham kohtaavat kauden ensimmäisessä Pohjois-Lontoon derbyssä. Viime kaudella molemmat paikalliskamppailut päätyivät kotivoittoihin, kun Arsenal voitti kotonaan 2-0 ja Tottenham puolestaan kuittasi kalavelat helmikuussa niukalla 1-0 voitollaan. Derbyt ovat viime vuosina olleet muutenkin kotijoukkueelle suotuisia, koska viidestä edellisestä keskinäisestä ottelusta ei yksikään ole päättynyt vierasvoittoon. Toki viidestä pelistä kaksi ensimmäistä päättyi tasapeliin, joten ei kotijoukkue ole pelkästään derbyissä voitoilla juhlinut, vaikka kotiedulla näissä otteluissa suhteellisen iso painoarvo onkin ollut.

Ennakkoasetelmat sunnuntain derbyyn

Arsenal

Arsenal lähtee Lontoon paikallisotteluun hyvästä tilanteesta, sillä joukkue on pelannut Valioliigassa peräti 11 ottelua ilman tappiota, jonka lisäksi peli on kulkenut hyvin myös Euroopassa, sillä joukkue on varmistanut jo lohkovoiton omassa Eurooppa-liigan alkulohkossa. Joukkue oli viimeksi tulessa torstaina, kun se haki Eurooppa-liigassa 3-0 vierasvoiton ukrainalaisesta Vorsklasta. Mielenkiintoista nähdä, miten europelin rasitus ja matkustaminen näkyvät Tottenham ottelussa vai näkyvätkö mitenkään. Joukkue antoi torstaina huilia muutamille avainpelaajille, joka olikin aivan oikea ratkaisu manageri Unai Emerylta tärkeää paikallispeliä silmällä pitäen.

Vaikka Arsenal on pelannut Valioliigassa pitkään ilman tappioita niin neljästä edellisestä ottelusta se on pelannut kolme tasan, jonka johdosta se on valioliigassa kärjen takana sijalla viisi. Joukkueen ongelmat ovat sen puolustuspelaamisessa, sillä joukkue ei ole onnistunut pitämään omaa maaliaan puhtaana kuudessa edellisessä Valioliigaottelussa. Edellisen kerran tykkimiehet ovat pitäneet maalinsa puhtaana Watfordia vastaan syyskuun lopussa, joten siitä on ehtinyt vierähtää aikaa jo yli kaksi kuukautta.

Embed from Getty Images

Maalinteko sen sijaan on joukkueelta luonnistunut ja se tehnyt sarjassa toiseksi eniten maaleja heti Manchester Cityn jälkeen. Joukkueen paras maalintekijä on ollut gabonilaishyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang, joka on onnistunut maalinteossa Valioliigassa jo kahdeksan kertaa ja on sillä määrällä maalipörssin jaetulla piikkipaikalla. Aubameyang ei ollut ollenkaan kokoonpanossa torstain ottelussa, joten mies pääsee levänneenä huomiseen kamppailuun. Ottelu on kotijoukkueelle äärimmäisen tärkeä, koska paikallisvastustaja on juuri kolme pistettä tykkimiehiä edellä, joten voitolla joukkue nousisi tasoihin Tottenhamin kanssa, kun taas tappiolla ero kasvaisi jo kuuteen pisteeseen.

Embed from Getty Images

 

Tottenham

Tottenham lähtee kovassa vireessä Pohjois-Lontoon paikallisotteluun. Joukkue on voittanut kaikki kilpailut mukaan lukien kuusi peräkkäistä ottelua ja eikä se ole kymmenestä edellisestä ottelusta hävinnyt kuin yhden ja pelannut kerran tasan, joten joukkueen itseluottamuksen pitäisi olla aivan tapissa. Tottenham pelasi edellisen kerran keskiviikkona, kun se otti Mestareiden liigassa todella tärkeän 1-0 kotivoiton Interistä, jonka turvin se nousi lohkossa toiseksi ja samalla myös jatkopaikkaan kiinni, kun yksi ottelukierros on vielä pelaamatta.

Valioliigassa Tottenhamin vire on ollut hyvä eikä joukkue ole sortunut turhiin tasapeleihin, jonka johdosta se on sarjassa hienosti kolmantena. Seitsemästä edellisestä ottelusta se on voittanut kuusi ja ainoa tappio on tullut sarjaa koko kauden hallinneelle Manchester Citylle. Noista kuudesta voitosta neljässä on joukkueen maali pysynyt puhtaana, joten puolustuspeli joukkueella ainakin toimii ja vaikka viime otteluissa onkin muutamia maaleja mennyt omiin, niin koko kauden mittapuulla puolustus on toiminut Valioliigassa hyvin ja se on päästänyt sarjassa kolmanneksi vähiten maaleja.

Embed from Getty Images

Hyökkäyspeli on myös ruvennut viimeisissä sarjapeleissä toimimaan vaikkei se ole ollutkaan aivan kärkijoukkueiden tasolla maalimäärissä mitattuna. Edellisessä Valioliigaottelussa se kaatoi vakuuttavasti Chelsean maalein 3-1 ja mikä tärkeintä, joukkueen ykköshyökkääjä Harry Kane onnistui jälleen maalinteossa ja loukkaantumisista kauden aikana kärsinyt Dele Alli sai myös tehtyä maalin, joka oli nuorukaisen toinen maali tämän kauden Valioliigassa.

Tottenham lähtee varmasti puolustuksen kautta paikallispeliin, mutta joukkue uskaltaa kyllä rohkeasti hyökätä myös vastaan, koska viimeaikaiset tulokset ovat antaneet sille rutkasti itseluottamusta siitä, että joukkue pystyy hyvänä päivänä voittamaan kenet tahansa. Kaksi edellistä kamppailua ovat olleet kuitenkin isoja seuroja, Chelseaa sekä Interiä vastaan ja molemmista otteluista joukkue on kairannut voiton. Tottenham lähtee hakemaan sunnuntain ottelusta varmasti voittoa, mutta joukkueelle ei olisi hirveän iso pettymys napata tasapeli kauden ensimmäisestä Pohjois-Lontoon kohtaamisesta, joka pelataan vielä Arsenalin kotikentällä.

Embed from Getty Images

 

 

Geemedia ja 888sport laativat yhteistyössä tarjouksen, KOROTETUT KERTOIMET! Tällä kertaa otteluna on Valioliigasta tiukkaakin tiukempi taisto, Arsenal – Tottenham sunnuntaina 2.12.2018 kello 16:05.

Alla näet ottelun kertoimet ja säännöt ja kyllä, kaikki lukemasi on totta! Ei muuta kuin KLIKKAA KUVAA JA VALITSE KOHDE! Huomaa, että rekisteröityessäsi ja lyödessäsi vetoa näet NORMAALIT kertoimet, mutta mahdollinen voittosi maksetaan BOOSTATUILLA KERTOIMILLA! 

1) Rekisteröidy käyttäjäksi klikkaamalla kuvaa! 

2) Talleta ja veikkaa jompaakumpaa joukkuetta voittajaksi ennen kuin ottelu alkaa! 

3) Mikäli voitat, saat voittosi korotetun kertoimen kera tilillesi! Et näe korotettua kerrointa lyödessäsi vetoa, näet sen vain tililläsi bonusosiossa voitettuasi! 

KLIKKAA KUVAA JA OSALLISTU

 

 

 

EHDOT JA SÄÄNNÖT 

– Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, jotka rekisteröityvät Suomesta ja kyseisen linkin kautta. Nykyiset 888sport-asiakkaat eivät ole oikeutettuja tähän kampanjaan.
– Tarjousaika on voimassa 28.11.2018 kello 22:00 asti. Kaikki vedot, jotka tehdään Arsenalin ja Tottanhamin välisen ottelun alkamisen jälkeen, maksetaan takaisin normaaleilla kertoimilla.

PARANNETUT KERTOIMET

– Maksimipanos parannetuille kertoimille on 5€. Kaikki tämän yli menevät summat maksetaan takaisin normaaleilla kertoimilla.
– Vain ensimmäinen veto, joka on suoritettu rekisteröinnin jälkeen, koskee tätä tarjousta.
– Vain sinkku-vedot kelpaavat: yhdistelmiä, ilmaisia vetoja ja live-vetoja ei lasketa kampanjaan. Väärinkäsitysten välttämiseksi: Live-panos katsotaan sijoitetuksi heti tapahtuman alkamisen jälkeen.
– Virheellisiä vedonlyöntejä ja Cash-Out -vetoja ei lasketa tähän tarjoukseen.
– Parannetut kertoimet voivat muuttua.
– Lisävoitot hyvitetään ilmaisten vetokuponkien muodossa.
– Ilmaisvetokupongit hyvitetään oikeutetuille tileille 3.12.2018 (pyydämme ymmärrystä, mikäli odottamattomista syistä viivästystä tulee jopa 72 tuntia).
– Ilmaisvetokupongit on rajoitettu 20 € / seteli. Jos esimerkiksi asiakas voittaa 63€ arvoisesti ilmaisia vetoja, heitä hyvitetään seuraavasti: 3x 20€ ja 1x 3€.
– Ilmaisvetokupongit päättyvät seitsemän päivän jälkeen.
– Vapaita panosvetoja ei hyvitetä.
– Vapaita bonuksia ei voi lunastaa kaksisuuntaisilla panoksilla tai yhdistelmillä.
– Ilmaisvetokupongit on käytettävä kokonaan. Niitä ei voida käyttää asettamalla useita pienempiä vetoja.
– Vapaita bonuksia ei voi yhdistää oikean rahan vetoihin.
– Jäsenen panosrajoitukset koskevat myös ilmaisia panoksia.

Ei muuta kuin pelaamaan, TÄÄLTÄ!

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.