Deontay Wilder kohtaa Tyson Furyn tulevana yönä – kyseessä WBC-liiton raskaansarjan maailmanmestaruus

ENNAKKOASETELMAT

Deontay Wilder ja Tyson Fury kohtaavat ensi yönä Los Angelesissa. Kyseessä on monen mielestä se oikea ja himoituin raskaansarjan eli WBC:n -titteliottelu. Ottelun arvioitu alkamisaika Suomessa on kello 7:00 mutta jenkkien malliin aika on arvio.

Yhdysvaltalainen Deontay Wilder ja englantilainen Tyson Fury ovat kummatkin poikkeuksellisia ottelijoita, sillä he eivät ole hävinneet matsiakaan ennen tulevaa yötä. Wilder on otellut urallaan 40 kertaa, joista hän on voittanut tyrmäyksellä peräti 39 kertaa. Fury sen sijaan on otellut 27 kertaa, joista hän on kuitannut nimiinsä 19 matsia tyrmäyksellä. Painoeroa ottelijoilla on huimat 15kg Furyn eduksi.

Embed from Getty Images

Tyson Furyn menneisyydestä löytyy myös haamuja. Hän on otellut viimeisen kolmen vuoden aikana vain kaksi kertaa Wladimir Klitschko -ottelun farssin jälkeen. Fury antoi ottelun jälkeen epäpuhtaan näytteen mutta hän kiisti käyttäneensä kiellettyjä aineita. Fury oli pannassa noin kaksi vuotta, jonka jälkeen hän sai luvan otella jälleen. Fury kohtasi viime kesäkuussa Sefer Seferin ja ottelu oli Furylle lähinnä leikkiä. Kaksi kuukautta myöhemmin Fury kohtasi Francesco Piaentan ja kyseisen ottelun Fury voitti tiukasti pisteillä.

Embed from Getty Images

Wilder on ottelijoistaan kaikin puolin tasapainoisempi ja hän on otellut säännöllisesti puolustaen WBC-vyötä voitokkaasti seitsemän kertaa. Viimeisin ottelu on maaliskuulta, jolloin hän kaatoi todella kovan nimen, Luis Ortizin.

JOHTOPÄÄTÖKSET

Geen mielestä otteluun selvänä ennakkosuosikkina lähtee Deontay Wilder. Mies on todella rautaisessa iskussa ja henkisesti valovuoden Furya edellä. Ottelussa tuskin tullaan näkemään 12-erää vaan Gee veikkaa, että Fury näkee liikaa tähtiä jo ennen sitä ja tuomari keskeyttää ottelun tavalla tai toisella.

Tästä löydämmekin mahtavan kertoimen otteluun!

WBC, WORLD CHAMPION TITLE

Deontay Wilder – Tyson Fury
Kello 07:00

Deontay Wilder to win by KO, TKO or Disqualification @ 2.10 William Hill

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi.