Jalkapallo – HJK kohtaa Atlantasin

868px-HJK_Helsinki_Logo.svg

HJK kohtaa torstaina Eurooppa-liigan karsinnoissa Liettualaisen Atlantasin. Avausosa Liettuassa päättyi HJK:n 2-0 vierasvoittoon, joten Klubilla on erinomainen sauma mennä tästä parista jatkoon.

Ennakkoasetelmat

HJK oli Liettuassa todella suurissa vaikeuksissa avauspuoliajalla ja sai olla tyytyväinen, että peli oli tauolla tasan. Tuttuun tapaan HJK paransi peliään toisella puoliajalla ja otti Alfredo Morelosin kahdella maalilla tärkeän 2-0 vierasvoiton.

Liettualaiset pystyvät toki haastamaan HJK:n, mutta vaikea nähdä joukkueen pystyvän kolmen vierasmaalin tekoon. Lisäksi HJK sai keskiviikkona hienoja uutisia, kun koko alkukauden sivussa ollut Anthony Annan sai peliluvan. HJK tuskin tarjoaa ottelussa mitään yllättävää, mutta luulisi joukkueen paremman materiaalin ja kotikentän turvin ottavan vähintään niukan kotivoiton.

Päivän nosto Alfredo Morelos HJK

Kolumbialainen Alfredo Morelos tuli täksi kaudeksi HJK:n riveihin. Morelos on ollut todella hyvä hyökkääjä ja tehnyt maaleja kovalla tahdilla. Nyt Klubilla on sellainen hyökäyspään ase mitä ei viime kaudella ollut. Morelos osoitti ensimmäisessä ottelussa, että pystyy tekemään maaleja myös kansainvälisissä peleissä.