Scroll Top

Tiistain UCL- ennakko

Gamblers UCL mestareiden liiga mestarien

Tiistain Uefa Champions leaguen puolivälierä ottelupareissa riittää jännitettävää.

Mielenkiintoisimpana varmasti viime vuoden loppuottelun uusinta.

 

Atletico Madrid- Real Madrid

Ottelupari alkaa kohtaamisella Atleticon kotiareenalla Vicente Calderonilla. Madridilaisjoukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kuusi kertaa, joista Atletico on voittanut neljä ja kaksi on päättynyt tasan. Viimeksi Real on voittanut Ticon viimevuoden loppuottelussa.

Realin kokoonpanoon taas loukkaantumisten jälkeen palanneet James Rodriguez, Luka Modric ja Sergio Ramos ovat saaneet taas Los Blancosin pelin rullaamaan totuttuun tahtiin. Real onkin tehnyt kolmessa viimeisimmässä La Liga ottelussa jopa 14 maalia, joista Ronaldo on viimeistellyt 7.

Atleticolla on Realista kauden mittaan hankittu henkinen yliote ja kotietu. Hyökkäyspäässä Tico ei ole tehnyt hurjaa jälkeä, mutta puolustus on raudanluja. Atleticon verkkoon on tehty Mestarien liigassa vain kolme maalia.

 

Juventus- AS Monaco

Kotijoukkue Juventus on ollut viimeksi edennyt välieriin vuonna 2003. Tänä vuonna siihen on loistava mahdollisuus sillä arpaonni oli torinolaisten puolella. Ensimmäisellä kierroksella Juventus otti niskalenkin Dortmundista jopa yhteismaalein 5-1. Monaco taas tiputti Arsenalin jatkosta vierasmaalisäännön turvin.

Vahvasti neljänteen peräkkäiseen Serie A-mestaruuteen matkalla oleva Juventus lähtee peliin hieman vajaamiehisenä. Keskikentän dynamon Paul Pogban ollessa sivussa ja myös Andrea Pirlon pelaaminen on epävarmaa. Juventuksen kenraaliharjoitus viikonloppuna ei mennyt myöskään ihan odotusten mukaan. Juventus nöyrtyi vieraissa konkurssiin menneelle liigajumbo Parmalle maalein 1-0.

Monaco on tullut näinkin pitkälle kilpailussa erittäin kurinalaisen puolustuspelinsä ansiosta. Lontoossa se kukistin Arsenalin jopa 1-3.  Monaco on ollut vakuuttava Ranskan liigassa. Tämän vuoden puolella se on hävinnyt Ranskan liigassa vain yhden ottelun 13 kamppailuistaan. Heidän ykkös maalipyssynsä Dimitar Berbatov on täydessä iskussa ja levännyt viikonlopun ottelun tätä ottelua varten.

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.