Scroll Top

SM-liiga – HIFK kaappasi todellisen huippuvahvistuksen

Pitkin talvea jatkuneet huhut Antti Suomelan siirtymisestä HIFK:n paitaan saiva tänään sinetin, kun HIFK julkisti tehneensä Suomelan kanssa 1+1 vuotisen sopimuksen.

Espoon Palloseuran kasvatti Suomela aloitti SM-liigauransa Espoon Bluesissa, mutta todellisen läpimurron mies teki siirryttyään JYPin riveihin, jossa mies pelasi kaksi edellistä kautta. Tällä kaudella Suomela voitti SM-liigan pistepörssin ensimmäisenä JYP pelaajana tehoilla 21+39. Pistepörssin voitto palkittiin myös Veli-Pekka Ketolan nimeä kantavalla palkinnolla. Pudotuspeleissä Suomela teki kuudessa pelissä yhden ,maalin ja antoi kaksi syöttöä. Tällä hetkellä mies on Leijonien mukana Ruotsin EHT-turnauksessa tavoittelemassa paikkaa ensi viikolla käynnistyviin Tanskan MM-kisoihin.

Vaikka HIFK sai kaapattua kovan luokan vahvistuksen niin on hyvin todennäköistä, että Suomela ei pelaa ensi kaudella helsinkiläisten riveissä, koska moni NHL-seura on osoittanut kiinnostuksensa  24-vuotiaaseen pistenikkariin.

Ilta-Sanomissa Suomela totesi, että vaihtoehtoja on paljon, minkä takia on hankala päättää. Kaikki tiet ovat vielä aika avoinna, mutta on tositodennäköistä, että pelaan ulkomailla. En kuitenkaan osaa vielä sanoa, milloin teen lopullisen päätöksen Suomela kertoi. Jos Suomela pelaa ensi kaudella ulkomailla niin osoitteena on Pohjois-Amerikka, koska sopimus ei anna mahdollisuutta irtautua tänä kesänä muualle, joten  KHL ei tule ainakaan olemaan miehen ensi kauden osoite.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.