Scroll Top

Yllätykset jatkuivat snookerin MM-kisoissa – Ronnie O’Sullivan putosi jatkosta

Sheffieldissä käytävissä snookerin MM-kisoissa nähtiin lauantaina jälleen yksi iso yllätys, kun Ali Carter voitti toisella kierroksella yhden suurimman voittajasuosikin ja lajin tunnetuimman pelaajan Ronnie O’Sullivanin luvuin 13-9.

Kauden aikana viisi turnausta voittanut O’Sullivan oli koko ottelun ajan takaa-ajana eikä onnistunut missään vaiheessa ohittamaan Carteria, joka oli hyvässä pelivireessä. Carter ei ollut 13:sta aiemmasta kohtaamisesta onnistunut kertaakaa voittanut O’Sullivania, mutta nyt se tuli makeaan paikkaan.

O’Sullivanin tippuminen toisella kierroksella ei ole ollut kisojen ainoa yllätys, sillä jo kisojen avauspäivänä laulukuoroon joutui maailmanlistan ykkönen ja hallitseva maailmanmestari  Mark Selby, kun hänet kaatoi Joe Perry luvuin 10-4. Selbyn lisäksi ensimmäisellä kierroksella tappion kokivat nimimiehistä mm. Shaun Murphy, Neil Robertson ja Marco Fu.

MM-kisojen toinen kierros saadaan päätökseen maanantaina.

 

Related Posts

Comments (1)

[…] nettikasinoilla riittää paljon. Muita kokeilun arvoisia pelejä voisi olla vaikka Ronnie O`Sullivan`s Big Break joka on hieman snooker aiheinen, mutta ei kuitenkaan biljardia. Kyse siis pelistä jossa […]

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.