Real Madrid arvokkaaseen vierasvoittoon Bayern Munchenista

UCL-mestarien-liiga

Mestarien Liigassa pelattiin keskiviikkona Bayern Munchen-Real Madrid välierän ensimmäinen osaottelu Munchenissa.

Kotijoukkue koki kovia ensimmäisellä puoliajalla loukkaantumisten takia. Ensin Arjen Robben joutui jättämään kentän jo viidennellä minuutilla ja Jerome Boateng loukkaantui reilun puolen tunnin kohdalla.

Tästä huolimatta Bayern onnistui tekemään ottelun avausmaalin, kun laitapakki Joshua Kimmichin veto meni varsin helposti Realin maalivahdin Keylor Navasin selän taakse. Juuri ennen taukoa kotiyleisö joutui pettymään, kun vierailijoiden Marcelo tasoitti rangaistusalueen rajan tuntumasta lähteneellä tarkalla laukauksella.

Ottelun voittomaali nähtiin 57 minuutilla, kun Bayernin puolustaja Rafinhan antoi karmean harhasyötön, josta Real pääsi vastahyökkäykseen. Siitä pääsi toisen puoliajan alussa kentälle tullut Marco Asensio iskemään varmasti pallon maaliin. Tämän jälkeen Bayern Munchen haki lopussa tasoitusta, mutta joukkue oli tehoton maalipaikoissaan. Ottelu päättyi lopulta Real arvokkaaseen 2-1 vierasvoittoon.

Välierien toiset osaottelut pelataan ensi viikolla. Tiistaina on Real Madrid-Bayern Munchen ja keskiviikkona AS Roma-Liverpool.