Scroll Top

UCL: Barcelona – Bayern München – ennakko

Gamblers UCL mestareiden liiga mestarien

Barcelona saa vieraakseen pahasti loukkaantumisista kärsivän Bayernin. Bayern tarvitsee todellista venymistä pysyäkseen kataloonialaisjätin kyydissä.

Barcelonan hirmuvire ei ole varmasti jäänyt keneltäkään näkemättä. Viimeksi Barcelona on hävinnyt helmikuussa. Tikitaka on taas tahkonnut kovaa tulosta sekä Barcan hyökkäystrio on ollut täysin pitelemätön. Barcelonalla ei ole minkäänlaisia loukkaantumishuolia.

Bayernin valmentaja Pep Guardiola palaa takaisin kotiseuduilleen Barcelonaan. Huippuvalmentaja ei kauhesti auta, kun vierailta puuttuu varmuudella David Alaba, Arjen Robben, sekä Holger Badstuber. Robert Lewandowskin ja Frank Riberyn pelikunto on vielä auki.

Loukkaantumisten ohella vieraiden peli on takkuillut. Täytyy kuitenkin muistaa, että Munchen on varmistanut jo 5 perättäisen Bundesliiga-mestaruuden eli se on peluuttanut hieman vähemmälle peliajalle jääneitä pelaajiaan. Munchen on keskittynyt vain ja ainoastaan Champions liigaan.

Barcelona taas kamppailee tiukasti La Liga-mestaruudesta Real Madridin kanssa ja on vielä Cupissakin mukana.

Ottelusta tulee toivottavasti erittäin viihdyttävä, sillä molemmat joukkueet haluavat pitää paljon palloa ja luoda pitkiä hyökkäyksiä.

Molempien joukkueiden hyökkäyskalusto on äärimmäisen kova, mutta niin on puolustuskin.

Barcelonan kotietu ja Bayernin loukkaantumiset tulevat kääntämään ottelun kotijoukkueelle. Täytyy kuitenkin huomioida molempien osaotteluiden merkitys finaaliin menijää ratkaistaessa.

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.