Scroll Top

UCL: Bayern München – Barcelona – ennakko

Gamblers UCL mestareiden liiga mestarien

Välierän ensimmäinen osa-ottelu  Barcelonassa oli kotijoukkueen näytös. 3-0 lukemat ensimmäisessä osassa takaavat jo melkein finalipaikan katalaaneille.

Bayernia vaivaa edelleen loukkaantumishuolet. Sivussa ovat edelleen Holger Badstuber, David Alaba, Arjen Robben ja Franck Ribéry. Joukkue on hävinnyt nyt 4 ottelua putkeen ja eivät ole onnistuneet maalinteossa 361 minuuttiin, joka on seuran pisin maaliton putki 17 vuoteen.

Barcelonan lähtökohdat otteluun ovat mitä parhaimmat. Peli kulkee loistavasti Barcalla ja miehet terveitä. Barcelona ei ole pästänyt maaliakaan 7 otteluun. Viikonloppuna Barcelona käytännössä varmisti La Ligan mestaruuden. Triplamestaruus on tottakai tavoitteena.

Bayern pelaa selkä seinää vasten ja jatkoon edetäkseen on maalja tultava. Barcelona varmasti alkuun tyytyy passailemaan ja tekemään nopeita vastahyökkäyksiä. Barcelonan maalinälkäistä hyökkäystrioa on erittäin vaikea pitää maaleitta.

Luvassa on viihdyttävä ja maalirikas ottelu, jossa maaleja nähdään molemmissa päissä. Bayern on ennenkin noussut takaa ohi, mutta tänään haaste on liian kova.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.