Scroll Top

Sadio Mané iski hattutempun ennätysajassa!

Gamblers valioliiga

Southamptonin senegalilaishyökkääjä Sadio Mané on paukuttanut nopeimman hattutempun Valioliigan historiassa Aston Villan verkkoon.

Hänelta kului aikaa 3 maalin tekemiseen vain 2 minuuttia ja 56 sekuntia. Mané aloitti maalinteon kun ottelua oli kulunut 12 minuuttia ja 22 sekuntia. Toisen maalin hän iski ajassa 13 minuuttia ja 46 sekuntia ja hattutempun hän viimeisteli kun peliä oli kulunut 15 minuuttia ja 18 sekuntia.

Hän murskasi Liverpool legendan Robbie Fowlerin nimissä olleen entisen ennäytyksen 4 minuuttia 33 sekuntia selvästi. Fowler iski nopean hattutemppunsa Arsenalin verkkoon vuonna 1994.

Mainittakoon, että Guinness World Recordsin mukaan nopein hattutemppu jalkapallohistoriassa on tehty aikaan 1 minuutti 30 sekuntia. Ross Countyn Tommy Ross iski maalinsa Nairn Countyn verkkoon vuonna 1964.

Itse ottelussa Southampton vei Aston Villaa kuin märkää rättiä lukemin 6-1. Southamptonin maaleista Sadio Manén hattutempun lisäksi vastasivat kahdesti iskenyt Shane Long ja Graziano Pellè. Aston Villalle hieman lohtua toi Christian Benteken osuma.

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.