Scroll Top

Ennakkoa ja vihjettä USA-Venäjä otteluun

Gamblers MM Tshekki

USA ja Venäjä kohtaavat tänään illan toisessa välierässä kello 20:15 alkaen. Joukkueet kohtasivat alkusarjassa kertaalleen, jossa USA oli parempi luvuin 4-2.

Puolivälierissä Venäjä kukisti Ruotsin maalein 5-3 ja Usa puolestaan Sveitsin luvuin 3-1.

USA on turnauksessa erittäin nuorella, kokemattomalla ja nimettömällä joukkueella liikenteessä ja voidaankin pitää pienenä ihmeenä heidän pääsyään neljän parhaan joukkoon. Venäjä taas puolestaan on jalkeilla kovimmalla joukkueella vuosiin ja onkin vaikea löytää joukkueesta muita heikkouksia, kun puolustuksen pieni hitaus ja riskialtis pelaaminen.

Venäjä sai ilouutisia keskiviikko-torstai välisenä yönä, kun koko kansan oman pojan Alexander Ovechkinin johtaman Washington Capitalsin kausi päättyi ja mies ilmoitti heti olevansa käytettävissä ja hyppäsi koneeseen kohti Prahaa. Venäjällä on entuudestaan jo koko kisojen kovin hyökkäys ja Alexander Ovechkinin tullessa mukaan on vaikea uskoa, kuinka USA saisi haastettua Venäjää ottelussa tosissaan. Ottelu voi revetä jo ensimmäisessä erässä, jos USA:n maalivahti Connor Hellebuyck ei onnistu pitämään Jenkkejä pelissä mukana.

Seuraa USA:lta: Ensi kesän Draftin yhtä kuuminta nimeä, vasta 18-vuotiasta superlupausta Jack Eicheliä, New York Islanderssissa läpimurtokauden pelannutta Brock Nelsonia, Jokereista tuttua mailataituri Steve Mosesia, sekä Nashville Predatorsin taitavaa nuorta puolustajaa Seth Jonesia.

Venjältä puolestaan kannattaa seurata: Maailman tämän hetken parasta maalintekijää Alexander Ovechkinia, Pittsburgh Penguinsin supertähti Yevgeni Malkinia, St.Louis Bluesin nuorta supertähteä Vladimir Tarasenkoa, SKA:n maalitykki Ilya Kovalchukia, sekä Chicago Blackhawksiin siirtyvää mailataituri Artemin Panarinia.

Gee uskoo Venäjän selvittävän tiensä finaaliin 2-3 maalin erolla.

USA – Venäjä

Kello 20:15

Venäjä – 1.5 @ 1.89 Unibet

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.