Scroll Top

Ruotsi – Venäjä – ennakko

Gamblers MM Tshekki

Kaikki varmasti muistavat joukkueiden lämpimän kohtaamisen Minskissä viime kisojen välierissä. Venäjän valmentajan Oleg Znarokin käsimerkit tulevat heti mieleen. Tänään on myös luvassa kiihkeä ja kova vääntö.

Lukuisien NHL-pelurien vahvistama Ruotsi hakee nyt revanssia.

Venäjällä on hieman pulaa puolustajista. Venäjä joutunee pyörittämään peliä 6 tai 7 puolustajalla. Venäjän hyökkäys on kuitenkin huippuluokkaa, mutta ajoittain viimeistely ontuu ja peli menee näpertelyksi.

Alex Ovechkin tulee vielä vahvistamaan joukkuetta mikäli välieräpaikka saadaan. Ruotsin onneksi hän ei vielä ehtinyt tähän peliin mukaan, mutta kyllä muita supertähtiä löytyy pidettäväksi.

Kanadaa vastaan Ruotsi oli jo niskan päällä 3-0, mutta ote lipesi ja Kanada meni menojaan. Ruotsin peli on ollut näyttävää vaikka tuskailemaan jouduttiinkin jopa Sveitsiä vastaan.

Venäjä on ottanut kuokkaan jo USA:lta ja Suomelta. Valko-Venäjä taas nuijittiin ihan maan rakoon. Vahvasti mielialapelaajia olevista venäläisistä on vaikea ottaa selkoa maistuuko pelaaminen. Jos maistuu pystyvät he haastamaan kenet vaan, muuten eivät ja he saavat lähteä kotimatkalle.

Pelissä kannattaa seurata erityisesti Venäjän puolelta ensi kaudeksi Chicagoon matkaavaa Artemi Panarinia, tietysti kapteeni Ilyaa ja lähes velipoikaa Malkinia. Ruotsin puolelta nuorta Nashvillen Filip Forsbergia, Arizonan Oliver Ekman-Larssonia ja Bostonin Loui Erikssonia.

Gee uskoo rakkaaseen länsinaapuriin

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.