Scroll Top

NHL – Mikael Granlund teki kolmevuotisen jatkosopimuksen Minnesota Wildin kanssa

NHL:n suomalaistähti Mikael Granlund on kirjoittanut Minnesota Wildin kanssa uuden kolmevuotisen ja arvoltaan 17,25 miljoonan dollarin sopimuksen.

Granlund pelasi päättyneellä kaudella Wildin paidassa uransa parhaan sesongin tehden runkosarjassa 81 otteluun 26 maalia ja 43 syöttöä. Granlund on tuonut Mikko Koivun kanssa vahvaa suomalaisosaamista Minnesotaan jo usean vuoden ajan ja päättynyt kausi oli 25 -vuotiaalle hyökkääjälle jo viides Wildin paidassa.

Embed from Getty Images

Suomalaishyökkääjän vahva osaaminen huomattiin myös seuran sisällä ja siitä osoituksena tuntu palkankorotus suomalaishyökkääjän uudessa sopimuksessa. Myös Wildin GM Chuck Fletcher antoi suomalaishyökkääjästä ylisanoja seuran tiedotteessa ja kehui Granlundia maasta taivaaseen.

–   Mikael on ollut tärkeä osa meidän joukkuettamme viimeiset viisi vuotta. Hän on kehittynyt erittäin paljon ja etenkin viime kausi oli hyvin vaikuttava. Ihmiset ympäri NHL:ää eivät ole  tajunneet sitä, mitä meidän johtoryhmämme on aina tiennyt Fletchers ylisti.

Embed from Getty Images

–  Lisätään siihen vielä hänen loistava työmoraali ja luonne, niin tiedämme, että hän tulee olemaan iso osa tulevaisuutta ja menestystä Wildin joukkueessa.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.