Scroll Top

SM-liiga – TPS hankki joukkueeseen roppakaupalla ruotsalaisväriä

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Turun Palloseura on hankkinut joukkueeseen roppakaupalla ruotsalaisväriä. Seura hankki riveihinsä Tukholman AIK:ssa viime kaudella kiekkoilleet Filip Windlertin ja Anton Holmin. Lisäksi joukkueeseen saapuu viime kaudella Brynäsiä ja Karlskoga edustanut Henrik Larsson. Kolmikon sopimukset TPS:n kanssa ovat kolmen vuoden mittaisia.

 

Embed from Getty Images

26-vuotias Filip Windlert on pelipaikaltaan puolustaja. Mies pelasi viime kaudella Allsvenskanissa AIK:n riveissä 44 ottelua, joissa syntyi tehot 2+9.  Mieheltä löytyy jonkin verran apuja hyökkäyssuuntaan, mutta enemmän hän näyttäisi olevan hyvä yleispuolustaja.

Turkulaisten toinen hankinta Filip Holm on puolestaan hyökkääjä. Mies on pelasi viimeiset kaksi kautta AIK:ssa ja hän tekikin joukkueessa todella hyvin tulosta. Viime kaudella ruotsalaishyökkääjä nakutti 39 ottelussa tehot 18+20, joten hänelle kaavaillaan varmasti paikkaa joukkueen kärkiketjuihin. 

Embed from Getty Images

Kolmas hankinta Henrik Larsson on pelipaikaltaan puolustaja. Mies omaa kiekollista taitoa, josta kertoo viime kaudella Allsvenskanissa 33 ottelussa tehdyt tehot 4+20. 24-vuotias ruotsalainen on varsin pienikokoinen (171 cm/76 kg), joten hän tulee varmasti paikkaamaan kokoa nopealla liikkeellä. Tilastojen perusteella luulisi, että miehelle on joukkueessa ylivoima vastuuta tarjolla.

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.