PSG tyrmäsi Barcelonan murskaluvuin – Benfica niukkaan voittoon Dortmundista

Gamblers UCL mestareiden liiga mestarien

Jalkapallon Mestarien Liiga palasi tiistai-iltana talvitauolta, jolloin alkoi pudotuspelit neljännesvälierillä. Illan aikana pelattiin kaksi ottelua PSG-Barcelona ja Benfica-Dortmund.

PSG järjesti todelliset murskajaiset Pariisissa voittamalla Barcelonan peräti 4-0. Angel Di Maria teki ottelun avausmaalin vapaapotkusta. Vielä ennen taukoa tammikuussa pariisilaisseuraan tullut Julian Draxler tuplasi johdon. Toisella puoliajalla maalinteossa onnistuivat vielä toistamiseen Di Maria ja Edinson Cavani. Barcelonalla oli koko ottelun ajan vaisu eivätkä saaneet montaakaa paikkaa PSG:n hallittua ottelua täysin.

Illan toisessa neljännesvälierässä Benfica voitti Borussia Dortmundin 1-0. Ottelun ainoan maalin teki Konstantinos Mitroglou kulmapotkun jälkitilanteesta toisen puoliajan alussa. Dortmundilla oli monta huippupaikkaa tehdä maaleja mutta joukkue oli tänään tehoton. Varsinkin Dortmundin ykköshyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang kunnostautui tuhlaajapoikana. Hän mm. epäonnistui rangaistuspotkusta noin tunnin kohdalla.

Näiden otteluparien toiset osat pelataan maaliskuussa. Huomenna ohjelmassa on kaksi ottelua Bayern Munchen-Arsenal ja Real Madrid-Napoli.

Illan otteluiden tulokset

Benfica – Dortmund  1-0  (0-0)

48 min 1-0 Mitroglou

PSG – Barcelona 4-0 (2-0)

18 min 1-0 Di Maria

40 min 2-0 Draxler

55 min 3-0 Di Maria

72 min 4-0 Cavani