Scroll Top

Miesten Superpesis-Koskenkorva haastaa Sotkamon

Sunnuntaina pelataan miesten Superpesiksessä mielenkiintoinen ottelu kun Sotkamossa kohtaavat Sotkamon Jymy ja Koskenkorvan Urheilijat. Sotkamo on tällä hetkellä sarjassa toisena ja Koskenkorva puolestaan sijalla seitsemän.

Sotkamo

Kauden alussa  muutamassa ensimmäisessä pelissä Sotkamon pelaaminen vähän yski, mutta tämän jälkeen tahti on ollut hurjaa. Ennen sunnuntain Kossu ottelua Jymyllä on alla viisi voittoa putkeen. Torstaina joukkue voitti vieraissa Alajärven ja silmiinpistävää oli jälleen, että Sotkamon vahva ulkopeli, joka alkaa olla sitä totuttua luokkaa eli juoksuja on vaikea Sotkamon  ulkokentästä lyödä. Sotkamon kärki toimii myös tällä hetkellä hyvin ja tilannetta saadaan rakennettua hyvin ja tulosta tulee. Jatkaako Jymy voitto putkeaan se selviää sunnuntaina Hiukassa.

Koskenkorva

Kossu tulee Sotkamoon hyvässä tilanteessa kun joukkue kaatoi torstaina kotikentällään Oulun vahvan sisäpelin ansiosta. Kossu sisäpeli on toiminut viime otteluissa todella upeasti, mutta ulkokenttä taas on laskenut liikaa juoksuja ja siihe ei ole sunnuntain ottelussa varaa. Myös Kossun kärki on toiminut hyvin ja erityisesti numerolla kaksi pelaava Juuso Myllyniemi pelaa huikeaa alkukautta. Myllyniemen kärkilyöntiprosentit ovat sarjan parasta ja mies pelasi torstain Oulu ottelussa täydellistä sisäpeliä onnistumis prosenttien ollessa täydet sata.

Kuva: Wkimedia Commons, Mädsen
Kuva: Wkimedia Commons, Mädsen

Arvio

Sotkamo lähtee selvänä suosikkina otteluun, mutta tarkkana joukkue saa Koskenkorvan kanssa olla. Sotkamo pelaa tällä hetkellä todella hyvää ulkopeliä ja sisäpelikin toimii, joten juoksuja pitäisi tullu. Sotkamo varmaan voittaa ottelun, mutta ei mitenkään selvästi. Jos sää on kohdillaan juoksuja nähdään varmasti. Sotkamo tekee ottelussa 6-9 juoksua ja Kossun jäädessä 4-6 juoksuun.

Päivän nosto Roope Korhonen Sotkamo

Roope Korhonen pelaa tällä kaudella jokerina ja on ollut alkukaudesta hurjassa vireessä. Torstaina Alajärveä vastaan Korhonen löi kaksi unelma lyöntiä 2-luukkuun ja kenttä rullasi. Roope löi ottelussa yhteensä kuusi juoksua ja mies on tällä hetkellä lyöjätilaston kakkonen 30  lyödyllä juoksullaan. Iskeekö Korhonen myös juoksuja Kossun ulkokentästä se nähdään sunnuntain ottelussa.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.