Scroll Top

Sade häiritsee X Gameseja

austin-xgames-logo-white

Viime yönä oli Austinissa X Gamesien toinen päivä ja haastavat sääolot jatkuivat. Sade sotki jälleen illan ohjelmaa ja sen takia rullalautailun Big Air ja BMX:n Big Air siirrettiin huomiselle päätöspäivälle, mutta ennen ja jälkeen sateiden nähtiin hyviä ja jännittäviä kisoja.

BMX Parkin voitti Dennis Enarson, toiseksi tuli Logan Marin ja Kyle Baldock kolmanneksi. BMX Streetin voitti Garrett Reynolds ennen Sean Ricanya ja kolmas oliBroc Raiford. Rullalautailussa nähtiin myös kaksi naisten kisaa. Streetin voitti Pamela Rosa, Mariah Duran toinen ja Lacey Baker kolmas. Parkin voitti Kisa Nakamura, Lizzie Armanto toinen ja Jordyn Barratt kolmas. Illan (Suomen aikaa yöllä) viimeisessä lajissa miesten rullalautailun Streetissä nähtiin pieni yllätys, sillä lajin ykkösmies Nyjah Huston voittoputki katkesi, kun hän jäi toiseksi. Kisan voitti Ryan Decenzo ja kolmanneksi tuli Ishod Wair.

Ensi yönä on kisojen päätöspäivä jolloin ohjelmassa on mm. rullalautailun Big Air, BMX:n Big Air ja rullalautailun Park. Toivottavasti sää on Austinissa parempi jotta pystyvät kisaamaan aikataulun mukaisesti.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.