Scroll Top

Nyrkkeily – Robert Heleniuksen huippuottelu toteutuu

Robert Heleniuksen huippuottelu Dillian Whytea toteutuu sittenkin. Helenius julkaisi sunnuntaina tiedotteen, jossa kertoi ottelevansa Whytea vastaan Walesin Cardiffissa 28.lokakuuta. Tapahtumaan odotetaan paikalle peräti 70 000 katsojaa, jossa pääotteluna nähdään Anthony Joshuan ja Kubrat Pulevin välinen kamppailu.

Embed from Getty Images

–  Toki olen hieman hermostunut, mutta hyvällä tavalla. Keskustelimme tästä kunnolla ja päätimme tarttua tilaisuuteen. En tule tästä yhtään nuoremmaksi ja aion peitota kaikki vastustajat tielläni ylöspäin, Robert Helenius sanoo tiedotteessa.

–  Toki ottelu tulee nopeasti, mutta minulla on hyvä fiilis sparrattuani Anthony Joshuan kanssa. Olen myös koko ajan treenannut täysillä nyt syksyllä käytävää kovaa matsia varten Helenius jatkaa tiedotteessaan.

Heleniuksen vastustaja Dillian Whyte on voittanut 21 ottelua ja hävinnyt vain kerran. Whyte on Boxrec-rankingin mukaan maailmanlistalla sijalla 18, kun Helenius on vastaavalla listalla sijalla 24. Whyte on rankattu myös korkealle kaikkien neljän suuren nyrkkeilyjärjestöjen listoilla. WBC:n listalla mies on 3, IBF:n ja WBO:n listoilla sijalla 6 ja WBA:n listan sijalla 8.

Embed from Getty Images

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.