Scroll Top

Liiga – Hyökkääjä Topi Nättinen vahvistamaan SaiPaa

Saipa

Hyökkääjä Topi Nättinen ja SaiPa ovat tehneet 2 vuoden sopimuksen, joka pitää miehen Lappeenrannassa kevääseen 2019. 23 -vuotias Nättinen on JYPin kasvatteja, mutta pelasi kuluneen kauden lainalla Mikkelin Jukureissa. Jukureissa mies teki 59 otteluun tehot 10+13 ja oli joukkueen seitsemänneksi paras pistemies. Nättinen on urallaan pelannut 125  Liiga-ottelua ja 115 Mestis-ottelua.

Embed from Getty Images

Nättisen vahvuudet ovat hyökkäyspelaamisessa ja mies on erittäin hyvä pelaaja erityisesti ylivoimalla. Hyökkäyssuuntaan Nättinen on erittäin luova pelaaja ja hän voi olla ensi kaudella yksi SaiPan läpimurto pelaajista liiga tasolla.

SaiPan urheilutoimenjohtaja Antti Tuomenoksa näkee Nättisessä potentiaalia. – Topi otti viime vuonna isoja kehitysaskeleita ja meillä on vankka näkemys siitä, että mies pystyy jatkamaan samaa kehitystä myös SaiPa:ssa. Nättinen on luova pelaaja, jolla on hyvät perusedellytykset ylivoimaan.

Nättinen on mielissään käänteistä, jotka toivat hänet SaiPaan. – Hieno mahdollisuus . Kuulin noin kuukausi sitten, että SaiPa on kiinnostunut. Sitten saimme JYPin kanssa hommat maaliin ja pääsin tulemaan tänne sanoi Nättinen SaiPan tiedotteessa.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.