Scroll Top

Liiga – Kärpät julkisti tukun uusia pelaajasopimuksia

Tämän kauden täysin vihkoon pelannut ja pudotuspelien avauskierroksella tippunut Oulun Kärpät julkisti tiistaina tukun uusia pelaajasopimuksia.

Ensi kaudella Kärppiä vahvistaa muun muassa ruotsalaishyökkääjä Nicklas Lasu, joka saapuu Ouluun ruotsalaisseura Frölundasta Tällä kaudella mies teki SHL:ssä 48 otteluun tehot 6+8 ja pudotuspeleissä on mies onnistui tekemään 14 peliin tehot 2+4. Lasu on pelannut myös Ruotsin maajoukkueessa ja ollut voittamassa alle 20 -vuotiaiden maajoukkueessa MM -hopeaa.

Embed from Getty Images

Kärpät kuvailee Lasua hyväksi kahden suunnan hyökkääjäksi. Ensi kausi tulee olemaan myös miehen ensimmäinen Ruotsin rajojen ulkopuolella, joten mielenkiintoista nähdä miten mies sopeutuu Kärppiin ja yleisesti SM-liigan pelityyliin.

Kärppiin siirtyy ensi kaudeksi myös maalivahti Veini Vehviläinen (JYP), joka pelasi loppukauden lainassa Vaasan Sportissa. Lisäksi Ouluun siirtyvät puolustaja Miika Koivisto (Jukurit) sekä hyökkääjät Charles Bertrand (Ässät) ja Otto Karvinen (Sport).

Embed from Getty Images

 

Koivisto pelasi loistavan kauden Jukureissa ja mies debytoi myös maaajoukkuetasolla kauden aikana pelatuissa ETH -otteluissa. Ranskalaishyökkääjä Bertrand puolestaan pelasi menneen kauden Porin Ässissä, jossa syntyi 60 peliin tehot 12+9.  Mies on urallaan edustanut SM-liigassa myös Rauman Lukkoa, Turun Palloseuraa sekä Vaasan Sportia.

Kärpät tiedotti myös, että se käytti puolustaja Aleksi Mäkelän sekä hyökkääjien Sami Anttilan, Aku Kestilän ja Radek Koblizekin sopimuksissa olleet optiot ensi kaudesta.

Hyökkääjä Kristian Kangas palaa Ouluun Mestis -seura Hermeksestä 1+1 vuotisella sopimuksella. Sopimukseen sisältyy koeaika, joka ulottuu syyskuun loppuun asti.

Joukkueen runko on hyvin hahmottumassa, ja näillä sopimuksilla olemme hyvin aikataulussa ensi kautta ajatellen. Tulemme lähiaikoina uutisoimaan lisää sopimuksia. Tällä hetkellä haemme vielä hyökkäykseen yhtä pelaajaa. Tilanne on huomattavasti parempi kuin vuosi sitten tähän aikaan, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.