Jalkapallon Kakkonen – PEPO nihkeät otteet saivat jatkoa Joensuussa

Gamblers miesten kakkonen

Kakkosen A-lohkon kärkikahinoihin ennen kauden alkua povattu Lappeenrantalainen PEPO jatkoi nihkeitä otteitaan, kun joukkue taipui sunnuntaina vieraissa Joensuun JIPPO:lle maalein 2-1.

JIPPO aloitti väkevästi ja siirtyi kamppailussa 1-0 johtoon Aleksi Nissisen maalilla, kun ottelua oli 10 minuuttia pelattu. PEPO tuli ottelussa tasoihin reilun puolen tunnin pelin jälkeen, kun puolustaja Jens Harju teki jo kauden kolmannen maalinsa.

Ottelun voittomaali nähtiin toisen puoliajan alussa, kun Toni Tahvainen vei isännät osumallaan 2-1 johtoon.

JIPPO on pelannut loistavan alkukauden ja joukkue nousi voittonsa myötä sarjassa jo hienosti kolmanneksi. Sitä vastoin PEPO:n nihkeät otteet ovat pudottaneet joukkueen sarjassa jo sijalle kahdeksan.