Scroll Top

KooKoon tyhjennysmyynnit alkoivat – kolme avainpelaajaa HIFK:n riveihin

jarkko_malinen_kookoo

Nimetön

Liigan sijalla 14 majaileva Kouvolan KooKoo ilmoitti sunnuntaina, että Jarkko Malinen, Kai Kantola ja Ryan O’Connor vaihtavat loppukaudeksi maisemaa Helsingin HIFK:hon. Vaihdossa Kouvolaan matkaavat kaksi nuorta pelaajaa, Miro-Pekka Saarelainen ja Panu Mieho kevään lainasopimuksilla.

Malinen on takonut tällä kaudella oranssimustissa tehot 3+21, Kantola 14+9 ja O’Connor 6+15. Saarelainen ja Mieho puolestaan ovat molemmat viimeistelleet kuluvalla kaudella IFK-nutussa pisteet 2+1.

Loukkaantumissuman keskellä koko kauden taistellut KooKoo sai näiden siirtojen myötä tärkeitä säästöjä sekä nuorille pelaajille näytönpaikan ensi kautta ajatellen.

KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi seuran sivuilla tilannetta seuraavasti:

– Sarjataulukko ei valehtele, kautemme on mennyt täysin penkin alle. Rajusta loukkaantumiskierteestä johtuen pelaajabudjetti on mennyt pitkäksi ja tuloksellisesti vaisujen peliesitysten seurauksena ottelutapahtumatuotot jäävät suunnitellusta vajaaksi.

– Olemme urheiluliiketoimintaa harjoittava osakeyhtiö, jonka tuottojen ja kulujen on oltava tasapainossa. Vain hyvässä kunnossa olevalla taloudella voimme kasvaa kohti Liigan keskikastia.

– Turha kenenkään on laittaa päätä pensaaseen, sillä matka jatkuu. Pelaajat pelaavat ensi kauden pelipaikoistaan ja ylpeydestään. KooKoo laittaa edelleen kaiken likoon jokaisen ottelun voittamiseksi niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin.

 

 

 

 

 

 

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.