Scroll Top

Liikuntapommi puhuttaa – Liiga lähtee talkoisiin

Liiga lähtee tukemaan Pihapelipäivä-teemapäiviä.

Suomalaislasten riittämätön liikunta on noussut viime aikoina julkiseen keskusteluun. Tämä niin kutsuttu liikuntapommi saattaa todella tulevaisuudessa rapauttaa yhteiskuntamme toimivuutta, ja Liiga haluaa olla mukana talkoissa ratkaisemassa ongelmaa.

Siksi Liiga lähtee mukaan Pihapelipäivä-konseptiin. Pihapelipäivä on toistaiseksi tunnetumman Ravintolapäivän kaltainen nykyaikainen pop-up-tapahtumakonsepti, johon kellä tahansa on mahdollisuus osallistua panemalla pihapelit tai -leikit pystyyn. Ensimmäinen Pihapelipäivä vietettiin vuoden 2013 tapaninpäivänä, ja yhteensä niitä on ollut toistaiseksi kolme. Seuraava vietetään helatorstaina 14. päivä toukokuuta.

– Teemapäivän tavoitteena on nostaa pihapelikulttuuria ja innostaa yhä useampia liikunnalliseen elämäntapaan. Urheilemisessa on kyse ilosta ja nimenomaan iloa Pihapelipäivä ja Liiga haluavat levittää, Pihapelipäivän puuhamies, Haaga-Helia ammattikorkeakoulun urheilumarkkinoinnin ja -johtamisen lehtori Vili Nurmi hehkuttaa.

– Liiga haluaa ehdottomasti kannustaa kaikkia liikunnallisuuteen. Pihapelipäivä-konsepti on erinomainen väylä siihen. Siinä on kyse myös yhteisöllisyydestä ja paikallisuudesta, jotka niin ikään sopivat Liigan arvomaailmaan. Ja eiköhän jokainen liigapelaaja ole saanut jääkiekkokipinänsä alun perin nimenomaan pihapeleistä. Helatorstaina ei taida olla enää ulkojäitä, mutta tärkeintä onkin tukea Pihapelipäivän sanomaa, Jääkiekon SM-liiga Oy:n viestintä- ja PR-päällikkö Antti Pärnänen hymyilee.

Pihapelipäivää on tehty tunnetuksi eritoten sosiaalisen median kautta. Esimerkiksi tapahtuman Facebook-sivulla on noin 3000 tykkääjää, ja Nurmi arvioi konseptin liikuttaneen toistaiseksi tuhansia suomalaisia.

– Todella hienoa, että Liiga on mukana viestimässä erittäin tärkeästä asiasta. Suomen ylivoimaisesti suosituimman urheilutuotteen mukanaolo vie taatusti Pihapelipäivän ilosanoman yhä uusien ja uusien suomalaisten korviin. Kiitos vielä Liigalle. Olen kiitollinen, että olette yhdessä Pihapelipäivän kanssa luomassa uudenlaista urheilukulttuuria Suomeen, Nurmi iloitsee.

Liiga vie viestiä eteenpäin omissa kanavissaan, ja kannustaa kaikkia fanejaan pihapeleihin.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.