Scroll Top

Liiga – SaiPa haastaa sarjakärki Tapparan

Tänään pelataan SM-liigassa mielenkiintoinen ottelu, kun SaiPa kohtaa sarjakärki Tapparan Lappeenrannassa. Joukkueet ovat viime vuosina pelanneet tasaisia ja jännittäviä otteluita ja samaa on odotettavissa myös tänään.

SaiPa

SaiPa aloitti kautensa viikonloppuna kahdella ottelulla KooKoota vastaan. Perjantaina se hävisi Kouvolassa, mutta lauantaina kurssi kääntyi, kun se kaatoi hyvän esityksen jälkeen KooKoon 3-1 lukemin. SaiPan alivoima oli perjantaina vielä todella heikkoa, mutta lauantaina joukkue pelasi jo todella laadukkaasta alivoimaa. SaiPan parasta antia viikonlopun otteluissa oli kokenut maalivahti Jussi Markkanen. Mies oli varsinkin lauantaina todella vakuuttavassa iskussa ja oli ottelun selvästi paras pelaaja.

Embed from Getty Images

Tappara

Viime kauden mestari Tappara oli avauskierroksilla vakuuttava. Perjantaina se kaatoi vakuuttavasti Ässät ja lauantaina paikallisottelussa kaatui Ilves loistavan päätöserän ansiosta 4-2 lukemin.Tapparan puolustuspelaaminen ja maalivahtipeli olivat todella hyvällä tasolla viikonloppuna ottaen huomioon, että eletään vasta syyskuuta ja liigakauden alkua. Nuori Tshekki maalivahti Dominik Hrachovina pelasi todella vakuuttavasti ja nuorukainen onkin ottamassa ykkösmaalivahdin tonttia itselleen kokeneelta Teemu Lassilalta.

Embed from Getty Images

Arvio

SaiPa pelasi lauantaina kotiavauksessaan hyvän ottelun ja se riitti myös voittoon ja kolmeen pisteeseen. Tänään vastus onkin sitten aivan eri luokkaa ja erityisesti joukkueen puolustus mitataan nyt toden teolla. Tappara lähtee tiistai-illan otteluun hyvästä tilanteesta. Alla on kaksi voittoa ja joukkueen puolustus sekä hyökkäyspeli on toiminut varsin mukavasti. Tappara lähtee otteluun suosikkina, mutta SaiPan kotietu tasoittaa puntteja. Tasapeli ja sitä kautta jatkoaika voi olla hyvin lähellä illan kamppailussa.

Huomio

Tämän illan ottelu on kenraaliharjoitus CHL-varten, jossa joukkueet kohtaavat toisensa kahdesti lokakuun alussa.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.