Scroll Top

Jalkapallon naisten MM-kisat – Viimeiset puolivälieräpaikat ratkotaan tänään, lue otteluiden ennakot

Naisten jalkapallon MM-kisoissa ratkaistaan tänään viimeiset puolivälieriin menijät. Illan ensimmäisessä ottelussa kohtaavat Italia ja Kiina ja päivän huipentaa Hollannin ja Japanin välinen kohtaaminen.

Yllättääkö Kiina Italian??

Italia on pelannut jo tähän mennessä loistavat MM-kisat ja nyt maalla on oiva tilaisuus edetä ainakin puolivälieriin. Maa voitti oman alkulohkonsa vaikka se kärsikin lohkon päätöspelissä tappion Brasilialle. Italia on pelannut hyökkäyssuuntaan varsin iloista jalkapalloa ja sitä toivoisi näkevän myös tänään. Maalinteossa isoa vastuuta kantaa Cristiana Girelli, joka on tehnyt turnauksessa jo kolme maalia. Lisäksi myös Barbara Bonansea on ollut pelipäällä tehden turnauksessa jo kaksi maalia.

Embed from Getty Images

Kiina eteni neljännesvälieriin lohko kolmosten vertailun kautta. Alkulohkossa maa hävisi Saksalle, mutta voitto Etelä-Afrikasta sekä tasapeli Espanjan kanssa takasi joukkueelle paikan pudotuspeleissä. Kiina on pystynyt tekemään turnauksessa vasta yhden maalin, mutta vastapainoksi se on päästänyt vasta yhden maalin omiin. Kiina tulee myös Italiaa vastaan nojaamaan vahvasti puolustuspeliinsä, joka voi parhaimmassa tapauksessa riittää jopa yllätysvoittoon.

Pystyykö Japani kaatamaan Hollannin??

Hollanti on esiintynyt kisoissa varsin vakuuttavasti, sillä maa voitti kaikki alkulohkon kolme otteluaan maalierolla 6-2. Varsinkin joukkueen hyökkäyspeli on ollut iloista katseltavaa ja joukkue on pystynyt luomaan otteluissa hyvin tilanteita. Maalinteossa Hollannilla on löytynyt leveyttä, sillä vain Vivianne Miedema on pystynyt tekemään turnauksessa kaksi maalia.

Embed from Getty Images

2011 maailmanmestari ja edellisten kisojen finalisti Japani ei ole vielä pystynyt esittämään kisoissa aivan parastaan. Alkulohkossa Japani oli toinen heti Englannin jälkeen, mutta mitään kovin vakuuttavaa kuvaa ei Japani pystynyt itsestään jättämään. Puolustuspeli on ollut kohtalaista, mutta hyökkäyspelissä joukkueella riittää rutkasti parannettavaa. Alkulohkon kolmessa ottelussa Japani jäi kahdesti nollille, joten tänään joukkueen on pakko parantaa maalintekoa tai muuten pelit päättyvät jo tässä vaiheessa turnausta.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.