Riikka Lehtonen ja Taru Lahti-Liukkonen etenivät 16 parhaan joukkoon beach volleyn MM-kisoissa

Lentispallo

Suomalaispari Riikka Lehtonen-Taru Lahti Liukkonen pelasi huippuottelun beach volleyn MM-kisoissa. Suomalaiset voittivat pudotuspelien avauskierroksella kanadalaisparin Gordon-Saxton erin 2-0 (21-14, 21-15) ja etenivät näin ollen jo 16 parhaan joukkoon.

Avauserässä suomalaiskaksikko otti ratkaisevan eron jo erän alussa ja pitivät sen hallussa loppuun asti. Varsinkin torjuntapeli toi pisteitä ja erä tuli lopulta murskalukemin 21-14.

Myös toista erää suomalaiset hallitsivat varsinkin erän alussa, mutta kanadalaiset ottivat muutaman pisteen eron kiinni ja tulivat erän puolivälin jälkeen jo tasoihin 13-13. Suomalaiset eivät tästä häkeltyneet vaan nousivat hyvän syöttönsä ansiosta takaisin johtoon ja ratkaisivat ottelun heti ensimmäisestä ottelupallosta ja näin suomalaisille loistava voitto erin 2-0.

Voiton ansiosta Riikka Lehtonen ja Taru Lahti-Liukkonen etenivät 16 parhaan joukkoon. Ottelu pelataan huomenna, mutta vastustaja selviää myöhemmin tänään.