Scroll Top

Jääkiekon MM-kisat – NHL:stä saapuu huippulupaus vahvistamaan Leijonia

C253EA57-5789-48C4-9685-83AE121FA0DD

Jokereissa huikean kauden pelannut ja loppukauden NHL-seura Nashville Predatorsissa kiekkoillut Eeli Tolvanen liittyy Suomen joukkueeseen Tanskassa pelattavissa jääkiekon MM-kisoissa. Tolvanen lentää Tanskaan jo lauantaina ja on käytettävissä saman illan Kanada ottelussa.

Embed from Getty Images

Tolvanen pelasi Jokereissa vahvan kauden tehden runkosarjassa 49 otteluun kovat tehot 19+17 ottaen huomioon, että nuorukainen pelasi  KHL:ssä tulokaskauden. Playoffit kulkivat myös hyvin (6+1), jonka jälkeen Tolvanen siirtyi rapakon taakse. Nashvillessa Tolvanen pelasi kolme ottelua runkosarjan lopussa ilman tehoja, mutta pudotuspeleissä ei vastuuta suomalaiselle tullut.

Nashville kausi päättyi viime yönä, kun joukkue hävisi ratkaisevan ottelun Winnipegille, joka eteni otteluparista jatkoon voitoin 4-3. Näin ollen Tolvasen lisäksi kausi päättyi myös Pekka Rinteellä, Juuse Saroksella sekä Miikka Salomäellä. Gee kuitenkin ennakoi, että tuosta kolmikosta korkeintaan Salomäki voi tulla MM-kisoihin, mutta epäilen, että Tolvanen on ainoa, joka Nashvillen suunnasta Tanskaan tulee.

Samalla Leijonat ilmoitti, että puolustaja Niko Mikkolan kisapassi on leimattu, mutta sen sijaan hyökkääjä Mika Niemi palaa Tanskasta takaisin Suomeen ellei sitten lähde omalle etelän leirille.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.