Scroll Top

NHL: Toronto Maple Leafs – New York Rangers

02:30

Toronto Maple Leafs – New York Rangers

Rangers @ 2.10

Vierasjoukkueelle tarjotaan suorastaan hävytöntä kerrointa, kun otetaan huomioon joukkueiden lähtökohdat.

Toronto katkaisi lauantaina jo 11 ottelun mittaiseksi venähtäneen tappiokierteensä. Voitto tuli tosin NHL:n toiseksi viimeisenä olevaa Edmontonia vastaan, joten tämä ei kovin paljon Toronton asemia paranna. Tosiasia on, että torontolaisten peli on aivan sekaisin.

Tänään vastaan asettuva Rangers on täysin eri kaliiberia kuin Oilers. Rangers on Metropolitan-divisioonan neljäntenä, vain pisteen päässä Washingtonista ja koko kärkinelikko mahtuu neljän pisteen sisään. Pisteet varmasti siis maistuvat kovakuntoiselle vierasjoukkueelle.

Rangersin ykkösmaalivahti Henrik Lundqvist on sivussa peleistä muutaman viikon ajan. Tähän meno ei kuitenkaan kaadu, sillä Cam Talbot pystyy hoitamaan tämän tontin vähintäänkin kiitettävästi. Rangersin maalivahtia ei ole vielä varmistettu. Toronton maalilla aloittaa James Reimer.

Parhaan kertoimen otteluun tarjoaa yksi maailman suurimmista ja parhaimmista, Bet365! Päivittäin näet tuhansia satoja livelähetyksiä otteluista, joten voit unohtaa stressin maksukanavapaketeista. Uusille käyttäjille on luvassa 100€ ensitalletusbonus ja 50€ riskitön mobiiliveto mutta vanhojakin käyttäjiä Bet365 muistaa viikoittain ilmaisella pelirahalla, ”Loyalty Bonuksella”! Gamblers on luonut pelioppaan sivulle, niin aloittaminen on huomattavasti helpompaa. Löydät sen täältä!

Pelaamaan tästä!

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.