Scroll Top

G – TUPLAUS

gamblers_tuplausprojekti

Noniin, vuorossa siis uusi tuplaus, jota pyysitte!

Edellinen tuplaus jäi vaiheeseen 2 Texasin säälittävän räpellyksen johdosta, mutta Gee ei tästä hätkähdä vaan nyt laitetaan uutta suoleen hullunkiilto silmissä.

Vaihe 1 kohteeksi on valikoitunut monelle suomalaiselle tuttu Avangard Omsk, jota Raimo ”Raato” Summanen valmensi vielä viime kaudella.

Omsk saa vastaansa Astanan housut kintuissa yllättäneen Neftehimik Nizhnekamskin. Omsk lähtee otteluun Itäisenkonfferensin kärkipaikalta Nizhnekamsk perässään. Sarjataulukosta on turha tässä vaiheessa vetää johtopäätöksiä, mutta Neftehimik ei todellakaan kuulu noin ylös, ei edes pudotuspeleihin.

Omsk puolestaan on jälleen kauteen lähdettäessä yksi mestarisuosikeista ja heidän otteensa ovatkin olleet erittäin vahvoja. Viidestä viimeisestä pelistä Omsk on hävinnyt vain yhden voittolaukauksilla kivenkovalle Magnitogorskille. Joukkueiden tasoeron pitäisi näkyä jo heti ottelun alussa ja kysymys onkin, milloin Omsk rikkoo kuparisen? Odotettavissa on, että maalia ei tarvitse kauaa odottaa, joten ensimmäisen erän voitto on kertoimienkin puolesta paras kohde tuplauksen aloitukseen.

Laitamme lapulle siis Omskin ensimmäisen erän voiton.

 

Jääkiekko

Nefthemik Nizhnekamsk – Avangard Omsk

Kello 19:30

Avangard Omsk ensimmäisen erän voitto @2.43 Unibet

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.