SM-liiga – Pelicans hankki hyökkääjä Jesse Mankisen

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Lahden Pelicans on hankkinut kovan tason vahvistuksen, kun hyökkääjä Jesse Mankinen saapuu vahvistamaan lahtelaisryhmää. Pelicansin ja Mankisen välinen sopimus kattaa loppukauden lisäksi myös ensi kauden.

Embed from Getty Images

26-vuotias SaiPa-kasvatti Mankinen pelasi alkukauden KHL:ssä Vitjazin joukkueessa, jossa mies saalisti 16 ottelussa tehot 2+4. Viime kaudella Mankinen oli voittamassa KalPan riveissä hopeaa ja teki runkosarjassa komeat tehot 18+21. Pudotuspeleissä tahti vain kiihtyi ja mies teki 18 otteluun 11 tehopistettä.

Vaikka Mankinen on vielä suhteellisen nuori pelaaja on hän SM-liigassa varsin kokenut. Mankinen on ehtinyt urallaan pelata SM-liigassa jo 428 runkosarjaottelua SaiPan ja KalPan riveissä ja tehnyt niissä 92 maalia ja 87 syöttöä.

Embed from Getty Images

–  Mankinen on hyvin liikkuva ja tuloksentekoon kykenevä hyökkääjä. Iso asia on myös miehen kätisyys (right), joka tuo meille lisää variaatioita ja mahdollisuuksia hyökkäys- sekä ylivoimapeliin, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi.

Mankinen liittyy Pelicansin vahvuuteen perjanataina.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.