Scroll Top

Mikko Rantanen hurjassa iskussa yön NHL-kierroksella

Coloradon Mikko Rantanen jatkoi hurjia otteitaan viime yön NHL -kierroksella. Rantasen edustama Colorado hävisi kotonaan Edmontonille maalein 6-4, mutta Rantanen teki silti ottelussa tehot 1+3 ja oli joukkueensa kaikissa maaleissa mukana. Suomalainen aloitti iltansa tekemällä ottelun toisessa erässä Coloradon avausmaalin ja kamppailun päätöserässä suomalainen syötti joukkueensa kaikki kolme maalia. Rantasen suorituksen arvoa nostaa se, että miehen kaikki syötöt olivat vielä maalien ykkössyöttöjä.

Embed from Getty Images

Tehoillan ansiosta Rantasesta tuli ensimmäinen pelaaja tällä kaudella, joka ylitti 50 pisteen rajapyykin. Suomalaisen tehot 31 ottelussa on 13+39 eli 52 pistettä ja mies johtaa pistepörssiä nyt viiden pisteen erolla ennen lähimpää uhkailijaa, joka on suomalaisen ketjukaveri Nathan MacKinnon (20+27).

Rantanen on tällä hetkellä myös hurjassa 12 ottelun pisteputkessa, jonka aikana suomalainen on tehnyt 23 (7+16) pistettä.

Rantasen ottelukohtainen pistekeskiarvo on tällä hetkellä 1,68 mikä on tällä hetkellä koko liigan kovin.. Mikäli tahti jatkuu samanlaisena yltää Rantanen tällä kaudella lähelle 140 tehopistettä, joka olisi NHL:n nykyhistoriassa ennen kuulumatonta

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.