Scroll Top

TUPLAUS vaihe 2

gamblers_tuplausprojekti

 

Tuplauksen vaihe 2 nyt siis vuorossa!

MLB:stä löytyy maistuva kohde kello 05:10 alkaen, kun kovassa vireessä oleva Texas Rangers matkustaa San Diegoon, Padresin vieraaksi.

Viimeisestä viidestä pelistä Texas on voittanut neljä, jonka aikana on kaatunut Toronto kertaalleen ja Baltimore kolmeen otteeseen. Padres puolestaan on voittanut viidestä viimeisestä ottelusta kaksi ja ottanut kuokkaan mm. kahteen otteeseen Philadelphia Philliesiltä, jonka otteista ei hirveästi positiivista sanottavaa löydy.

Texas taistelee vielä suorasta pudotuspelipaikasta ja jokainen tarjolla oleva piste onkin elintärkeä. Padres on jo käytännössä menettänyt mahdollisuutensa play-offeihin ja he pelaavatkin loput ottelut vain faneilleen, joten otteissa voi jo havaita motivaation puutetta.

Padresin pitcherinä yön ottelussa on Tyson Ross, jonka statsit kauden aikana ovat 18 ottelusta 9 voittoa ja 9 häviötä ERA:n ollessa 3.42, sekä WHIP:in 1.38. Texasin pitcherinä puolestaan on kauden positiivinen yllättäjä Colby Lewis, jonka statsit kauden aikana ovat 14 voittoa ja 6 häviötä ERA:n ollessa 4:38 ja WHIP:in 1.20. Hirveätä eroa ei syöttäjien tasossa ole, mutta Lewis on onnistunut kauden aikana kairaamaan pelaamistaan otteluista voittoja paljon isommalla prosentilla, kuin Ross.
Gee uskoo Lewisin nykyisen tason olevan Rossia korkemmalla ja Texasin rautaisen ulkopelin tuovan tärkeän voiton Rangersille ja tätä kautta tuplauksen jatkuvan vaiheeseen 3.

Baseball

San Diego Padres – Texas Rangers

Kello 05:10

Texas Rangers ML @ 2.05 Bet365

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.