Scroll Top

FC Interille iso päänahka – Heikkilä ulos

868px-HJK_Helsinki_Logo.svg

FC Inter nappasi tärkeän päänahan, kun se voitti HJK:n Helsingissä 2-0. Interin sankareiksi nousivat Guy Gnaboyu rankkarista ja entinen Klubi-pelaaja Sebastian Mannström. Mannströmille maali oli iso, sillä se tuli entistä seuraa vastaan.

– Toki se oli iso, mutta voitto oli tärkeämpi, Mannström kuittasi.

HJK:n alkusyksy on ollut tappioiden sävyttämä ja edellinen piste on peräti kolmen viikon takaa. Voitosta on kulunut melkein kuukausi. FC Lahti kärsi tappion Sonera Stadiumilla 12. elokuuta 1-0. Sen jälkeen ei HJK-leirissä ole ollut aihetta juhlaan.

– Se huolestuttaa, että emme ole tehneet muutamiin peleihin maaleja ja kun ei tee maaleja, ei voi voittaa. Maalintekotilanteita saatiin jonkun verran rakennettua tänään, mutta jonkun täytyy astua esiin ja laittaa ne sisään, HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo paalutti.

HJK joutui tulemaan koko toisen puoliajan toimeen ilman keskuspuolustajaansa Tapio Heikkilää, sillä rankkariin johtaneesta tilanteesta Heikkilä ajettiin suoralla punaisella kortilla ulos Se tarkoittaa sitä, että mies on poissa Klubin kahdesta seuraavasta ottelusta.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.