Scroll Top

NFL – kausi starttaa ensi yönä!

Amerikkalaisten urheilun lempilapsi NFL pyörähtää taas käyntiin. Suomessa sarja ei välttämättä herätä suurinta kiinnostusta, mutta valtameren toisella puolella stadionit ovat lähes poikkeuksetta täyteen ahdettuja.

16 ottelun runkosarja starttaa kun hallitseva Super Bowl- mestari New England Patriots kohtaa Pitttsburg Steelersin. Urheilun lisäksi ottelutapahtumassa ja kyse paljon muustakin showsta.

Suuria ennakkosuosikkeja enemmän tälle kaudelle huomion on varastanut sääntömuutokset. Lisäpisteen potkaisupaikka on siirretty huomattavasti kauemmas kuin ennen. Näin ollen se ei ole enää varma piste. Puolustavalla joukkueella on myös parempi mahdollisuus blokata potkuyritys pisteen arvoisesti. Tämä tuo uutta sähköä lisäpistepotkuihin ja nähtäväksi jää miten tämä vaikuttaa peliin.

Embed from Getty Images

Ennakkosuosikit

Kaikkienaikojen 50 Super Bowl pelataan tämän kauden päätteeksi. Varmasti kaikki joukkueet sen haluaisivat voittaa.

Seattle Seahawks

Seattle on ollut kaksi kertaa peräkkäin finaalissa ja raudanluja puolustus vie pitkälle myös tällä kaudella. Marshawn Lynch takoo taas jaardeja minkä kerkeää ja johdattaa joukkonsa voittoon illasta toiseen.

Green Bay Packers

Green Bay voi onnistuessaan olla korkealla oli kausi mikä vaan. Viimekaudella runkosarjan tärkeimmäksi pelaajaksi valittu QB Aaron Rodgers pystyy ratkaisemaan yksin pelejä joukkueelleen.

New England Patriots

Ei voi  millään olla laskematta ennakkosuosikkien joukkoon vaikka joukkue heikentynyt voitokkaasta viime kaudesta. Tom Brady on mies joka pystyy pallon kanssa ihmeisiin. Touchdown kilvassa joukkue on vertaansa vailla.

Indianapolis Colts

Joko olisi taas Coltsin aika. Andrew Luck voi yllättää tällä kaudella epäilijänsä.

Philadelphia Eagles

Valmentajanvaihto ja loistavasti sujuneet harjoitusottelut. Eagles voi olla tällä kaudella korkealla.

Embed from Getty Images

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.