Scroll Top

Alkaako mestari SJK:n peli kulkea?

Hallitseva Suomen Mestari SJK kohtaa lauantaina kotikentällään HIFK:n. SJK:n alkukausi on ollut todella vaikea ja joukkue on tällä hetkellä Veikkausliigan viimeisenä. Varsinkin maalin tekeminen on ollut joukkueelle todella vaikeaa. SJK on tehnyt seitsemässä ottelussaan vain kaksi maalia. Vaikka on toukokuun alku vasta menossa on SJK:n mestaruusjuna karannut jo liian kauas, eroa HJK:n on jo 13 pistettä. Lauantain kotipelissä SJK:lla olisi hyvä paikka kääntää kurssia. Edellinen ottelu FC Lahtea vastaan oli todella heikko esitys koko joukkueelta. Simo Valakarin luotsaama miehistö ei saanut yhtään laukausta kohti maalia. Mikä kertoo paljon joukkueen aneemisuudesta. Puolustuspeli toimii mutta keskikenttä ja hyökkäys on saatava kuntoon, jos joukkue mielii saada pisteitä. Mehmet Hetemaj poissaolo näkyy karulla tavalla joukkueen pelaamisessa. SJK:n pitää saada muutama onnistuminen ja sitä myöten henkinen lukko auki niin joukkueen pelaaminen parantuu varmasti. Nyt jos koskaan olisi SJK:n paikka iskeä ja ottaa tärkeä kotivoitto.    

Embed from Getty Images

Vierailija HIFK tulee Seinäjoelle ihan hyvästä tilanteesta. HIFK on hävinnyt viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden, mutta joukkue on pelannut alkukaudesta todella paljon tasapelejä. HIFK:n pelit ovat olleet todella maali rikkaita. Puolustus ei ole vakuuttanut, mutta onneksi hyökkäys on sitä vastoin ollut kunnossa. Täksi kaudeksi hankittu Juho Mäkelä on ollut todella hyvä alkukauden peleissä. Mäkelä on tehnyt Veikkausliigassa jo neljä maalia mikä on kaksi kertaa enemmän mitä SJK.n joukkue on tehnyt yhteensä. Muutenkin HIFK:n kokoonpano näyttää tällä hetkellä ihan hyvältä. Kärkipari Mäkelä-Sihvola on mille tahansa Veikkausliiga joukkueelle todella paha pideltävä. Nyt kun joukkue sai keskikentälle nuoren Fredrik Lassaksen on HIFK:lla hyvät saumat taistella sijoituksista ylemmässä keskikastissa.

Arvio

Saako SJK pelinsä kulkemaan toivotulla tavalla on iso kysymys ottelun alla. Potentiaalia joukkueessa on, mutta henkinen tila ei ole tällä hetkellä paras mahdollinen. Vaikka maalinteko tuottaa tällä hetkellä tuskaa niin silti kärjessä pelaavalta Roope Riskiltä voi odottaa maaleja. HIFK lähtee varmasti otteluun puolustuksen kautta ja iskee vahvasti vastaan kun paikka tulee. Kärjessä ahkeroiva Juho Mäkelä on paha pideltävä SJK:n puolustukselle. Tasapeli tässä ottelussa ei olisi mikään yllätys. Tämä ottelu alkaa olla SJK:n viimeisiä saumoja taistelussa noususta kohti kärkeä. Materiaali on SJK:lla sitä luokkaa, että pelin on pakko parantua jossain vaiheessa. 

Bookereilta on tarjolla hyviä kertoimia. HIFK:n voitto arvioidaan 5.00 arvoiseksi joka vaikuttaa paljolta kun huomioimme, että Ilves kävi juuri ryöstämässä pisteet Seinäjoelta. Kertoimissa näkyy lisäksi aikaisemmat tilanteet edellisten kausien osalta aivan liikaa!

Haetaan ComeOnilta seuraavat mainiot aasialaiset linet. ComeOn on erikoistunut aasialaisiin tasoituksiin ja niiden tulkintataulukon löydät Geen sivuilta!

VEIKKAUSLIIGA

Maalit yhteensä yli 2.25 @ 2.00 ComeOn
HIFK +0.75 @ 1.86 ComeOn
Tekee maalin, Juho Mäkelä @ 4.00 ComeOn
Tekee maalin, Roope Riski @ 2.60 ComeOn

ComeOn on nyt toiminut muutaman vuoden ja on tullut jäädäkseen! Aloitusbonus on tuplaus 300€ asti tai 50€ pelirahaa 10€ talletustasi vastaan. Reilua ja luotettavaa ilmaista rahaa TÄÄLTÄ! 

Comeon-GIF

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.