FC Barcelona jatkoon Copa Del Reyssä

Gamblers goes FC Barcelona

Atlético Madrid isännöi FC Barcelonaa otteluparin toisessa osassa. Barcelona voitti ensimmäisen kotonaan 1-0 numeroin.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli täyttä ilotulista alusta loppuun. Maalinteko aloitettiin jo ensimmäisellä minuutilla Fernando Torresin toimesta. Joukkueet viimeistelivät maaleja vuoron perään, mutta Barcelona oli lopulta parempi 2-3 numeroin. Varoituksia jaettiin 5, joista Atléticolle viimeinen keltainen kortti, jonka myötä myös punainen kortti tulivat siirryttäessä puoliajalle. Kuumia tunteita, hawaji-palloa ja tässä oli vasta ensimmäinen puoliaika.

Toinen puoliaika alkoi vahvasti, mutta hiipui Atléticon ylilyönteihin, joista heitä rankaistiin 6 keltaisen kortin voimin, yksi punainenkin mahtui vielä mukaan. Barcelona käytti 2 miehen ylivoiman hyväkseen ja hallitsi ottelun tempoa, vältti mahdolliset loukkaantumiset, ja näin lukemat jäivät ensimmäisen puoliajan maaleihin.

FC Barcelona eteni semifinaaleihin maalein 4-2.