Scroll Top

Salibandyliiga: Viime hetken ratkaisu toi Erälle isot pisteet

Salibandyliigassa pelattiin keskiviikkona yksi ottelu, jossa Tapanilan Erä vahvisti play off -mahdollisuuksiaan yllättämällä kotonaan tuoreen cupfinalisti Classicin 3-2. Voittomaalin laukoi 1123-päisen yleisön riemuksi Mikko Jolma vain kaksi minuuttia ennen loppusummeria.

Flunssan ohentamalla kokoonpanolla Erän vieraaksi saapunut Classic jäi avauserässä kahden maalin taa kun Tuomas Iiskola livahti nostamaan isännät johtoon ja Mikko Pasanen napautti Mikko Jolman poikkisyötöstä 2-0. Toisessa erässä Classicin ruotsalaisvahvistus Jesper Thorberg kuitenkin kavensi, ja kolmannen puolivälissä Atte Eronen pommitti Ilkka Mäkipään poikkisyötöstä tasoituksen. Voittomaalin pohjusti Erän puolustaja Tommi Aro, joka ohitti pallon kanssa vastustajan ja syötti poikittain Mikko Jolmalle ratkaisevan pallon.

– Tällaiset voitot maistuvat, ja kopissa on tällä hetkellä todella hyvä fiilis, Erän kapteeni Tom Strömsten mehusteli ottelun jälkeen.
– Taisteltiin lopussa alivoima pois ja raivottiin sen jälkeen vielä voittomaali. Ei vielä koko 60 minuutin vahva esitys, mutta tässä oli paljon hyvää.

– Tämä peli tuli aika nopeasti cupfinaalin jälkeen vaikkei se mikään selitys saakaan olla, Classicin valmentaja Jarkko Rantala pohti.
– Oltiin huonoja ja huolimattomia pallolla ja virheitä tuli tavallista enemmän. Jotenkin iltaa kuvasti, että hukatun ylivoiman jälkeen tuli vielä turha pallonmenetys ja siitä ratkaisumaali.

Related Posts

Comments (1)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.